Novosadski informativni portal 021

Život

Razlika između seksa i vođenja ljubavi

Žene uživaju u strastvenom vođenju ljubavi iz filmova, ali su ponekad razočarane sopstvenim iskustvom istog. Za razliku od običnog seksa, postoji nešto senzualno i prelepo kada se dve hemije spoje zajedno – i to je trenutak kada nastaje vođenje ljubavi.

Ohrid ušao u Ginisovu knjigu rekorda

Popularna makedonska turistička destinacija Ohrid, uvrštena je u "Ginisovu knjigu rekorda" sa 3,3 tone riblje čorbe, pripremljene u okviru manifestacije povodom obeležavanja Bogojavljanja i Sabora Svetog Jovana Krstitelja.

Danas je najdepresivniji dan u godini?

Ukoliko niste čuli, 21. januar je navodno najtužniji dan u 2013.godini. Međutim, da li je i zašto se treći ponedeljak u januaru smatra najdepresivnijim danom u godini?

Šta žene čini srećnim?

Često se kaže da su najlepše i najbolje stvari u životu besplatne. Čini se da to važi i za veliki broj žena kojima su maženje i komplimenti na vrhu liste 50 stvari koje čine da se one osećaju dobro.

Pornići uništavaju vezu?

Vodeći britanski stručnjaci za veze i seks otkrili su da gledanje pornografskih sadržaja nepovratno šteti vezama.

U Koloseumu otkrivene freske i crteži

Restauracija jednog od unutrašnjih hodnika rimskog Koloseuma dovela je do dragocenog i zanimljivog otkrića, od fragmenata raznobojnih freski do grafita i crteža.