Novosadski informativni portal 021

Život

Rak će za pet godina postati hronična bolest

Zahvaljujući revolucionarnoj metodi lečenja, koja će biti dostupna za pet godina, rak će postati bolest sa kojom može da se živi, tvrde britanski stručnjaci, a prenosi britanski "Telegraf".

VIDEO: Kada bajker zaprosi devojku...

Svi koji su bili zarobljeni u gužvi na autoputu u Kaliforniji za to mogu da zahvale jednom zaljubljenom muškarcu koji ga je blokirao kako bi zaprosio svoju devojku.

Legendarni bar u Havani ponovo radi

Nakon pedeset godina provedenih u zaboravu, čuveni bar "Sloppy Joe's" u Havani ovog februara ponovo će početi da radi, što već izaziva pažnju ljudi iz celog sveta.

Na porođaj s psom

Osoblje bolnice Sent Mičel u Bristolu dozvolilo je jednoj trudnici da na porođaj uvede svog labradora Barnija, jer je tvrdila da je njegovo prisustvo smiruje.

Šta žene mrze tokom seksa

Kako ženama sve zavisi od raspoloženja, tako postoje trenuci u seksu koji im često mogu zasmetati, dok ih muškarci smatraju uobičajenim. Zato pročitajte zašto žene ne vole kada muškarci…

Las Vegas priziva gej turiste

Predstavnici Las Vegasa nadaju se da će novom reklamnom kampanjom uspeti da privuku više gej, biseksualnih i transrodnih turista.

Žene pre biraju "štrebere"

Već vekovima mišićavi mačo muškarci suvereno vladaju ženskim srcima, ali sada je, prema svemu sudeći, došlo vreme promena.

Muškarci više pate kad su bolesni

Iako žene misle da je u pitanju samo gluma kako bi dobili njihovo saosećanje, muškarci ipak pate više kada imaju grip, tvrdi dr Amanda Elison sa Univerziteta Duram.