Novosadski informativni portal 021

Život

Putin: "Grupni seks je najbolji"

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je u nedavnom intervju kako je grupni seks bolji od običnog "jedan na jedan" jer učesnici mogu da se odmore.

Neki mitovi o letenju avionom

Postoje mnogi mitovi vezani za letenje, za koje putnici ne znaju da li su istiniti. Od toga koje je sedište u avionu najbezbednije, do toga zašto neke kompanije ukidaju 13. red i šta se dešava sa avionskim otpadom, odgovara sajt Skyscanner.com.

Kokosovim uljem protiv karijesa

Kokosovo ulje je odlično za prevenciju karijesa i moglo bi uskoro da se nađe u pastama za zube i vodicama za ispiranje usta, tvrde naučnici.

Pet meseci živi bez srca

Jedini čovek na svetu koji živi već pet meseci bez srca, zahvaljujući specijalnim pumpama, 37-godišnji Čeh dobio je šansu za novo srce i biće od septembra uvršćen na listu čekanja, saopštio je praški Institut kliničke eksperimentalne medicine (IKEM).

Marihuana zaglupljuje adolescente

Novo istraživanje međunarodnog tima stručnjaka došlo je do zaključka da adolescenti koji konzumiraju kanabis imaju povećan rizik od znatnog i nepovratnog smanjenja koeficijenta inteligencije.

"Ćira" vozi od Mokre Gore do Višegrada

Železnice Srbije će 28. avgusta uvesti u saobraćaj muzejski voz "nostalgija" na relaciji Mokra Gora - Dobrun - Višegrad, zbog velikog interesovanja putnika za odlazak na tradicionalni sabor koji se održava u manastiru Dobrun.