Novosadski informativni portal 021

Život

Ubile muža seksom

Uroko Onoja, imućni muškarac iz nigerijkog gradića Ugbugbua, kojem su novac i slava omogućili da oženi najlepše devojke iz svog kraja, umro je tokom seksa nakon što ga je pet ljubomornih supruga nateralo da se posveti svakoj, prenosi Nigeria Daily News.

Manjak sna slabi imunitet

Manjak sna ima jednak uticaj na funkciju imunog sistema kao i fizički stres, utvrdila je grupa holandskih i britanskih naučnika.

Uputstvo za upotrebu klitorisa

Ako bismo vam rekli da postoji način da svaka žena garantovano "prede" u vašim rukama, šta biste pomislili? Možda mislite da je nekoliko poljubaca i pogled na vaš ponos sve što je potrebno za to, ali onda gubite iz vida najvažnije...

Crnu Goru preplavili dileri soba

Crnu Goru su ove sezone preplavili "dileri soba" i ne biraju sredstva da zarade rizikujući pritom hapšenje za koje, ipak, ne haju jer su propisane kazne od 200 do 300 evra.

Kratak stres može biti zdrav

Eksperimenti sprovedeni na laboratorijskim životinjama sugerišu da povremeni kratak stres može pozitivno da utiče na imunološki sistem.

Dodatni vozovi zbog Egzita

"Železnice Srbije" će zbog Egzita, od 12. do 16. jula, uvesti vanredni voz na relaciji Novi Sad - Beograd, koji će svakodnevno polaziti iz Novog Sada u 5.10 sati.

Na prodaju koštana srž

U Americi je odobrena prodaja koštane srži, a američki savezni sud to je odobrio nakon zahteva grupe pacijenata, roditelja i samih donatora.