Novosadski informativni portal 021

Život

Svetski gradovi greha

Gradovi u kojima vas na svakom koraku čeka iskušenje i gresi oduvek postoje. Setite se samo antičkog Rima gde se na privatnoj orgiji mogla pratiti borba gladijatora, ili Šangaja kojim su se tokom opijumskih dana mnogi zabavljali prepuštajući se grešnim i štetnim užicima.

Hrana za mozak

Mnoga naučna istraživanja dokazala su da određene vrste namirnica i lekovitih biljaka pozitivno utiču na funkciju mozga, memoriju i koncentraciju.

Srbija u vrhu po broju moždanih udara

Svake godine 23.000 Srba doživi akutni moždani udar ili "šlog" od kojih 7.500 umre, isto toliko završi sa invaliditetom, a preostalih 8.000 se vrati normalnom životu.

Kolačić za svakog putnika

Na mnogim aerodromima putnici očekuju besplatan wirelles, a na međunarodnom aerodromu Fort Vejn u Indijani mogu da dobiju i besplatne kolačiće.

Putujte da biste jeli tarantule i svilene bube

Putovanje je odlična prilika da probate nova i egzotična jela. Neka od njih, međutim, mogu da budu neobičnija nego što očekujete, pa pre nego što naručite dobro se informišite šta je zapravo ta stavka na meniju koja tako lepo zvuči.

Pet najružnijih aerodroma

Mnogima se barem jednom dogodilo da su iz nekog razloga zaglavili na nekom aerodromu. To i ne mora biti toliko nepodnošljivo, osim ako nije jednan od ovih sa nimalo pohvalne liste.

VIDEO: Imali seks u vazduhu

Glumac u pornićima i padobranac Aleks Tores snimio je sebe i recepcionarku Houp Hauel kako vode ljubav u avionu, a zatim iskaču sa padobranom i seks nastavljaju na vrtoglavoj visini.

Za nekoliko dana ostarila 50 godina

Vijetnamka Ngujen Ti Fuong (23) sada izgleda kao 70-godišnjakinja – neobično medicinsko stanje zbog kojeg je ova devojka ostarila 50 godina za nekoliko dana dogodilo se nakon što je imala alergijski napad na morsku hranu.

Žene zaboravljaju imena bivših

Istraživanje Internet stranice Femfresh sprovedeno na 3.000 žena starosti između 18 i 50 godina otkrilo je da čak 50 % žena voli seks pod uticajem alkohola jer im to omogućava da se opuste i budu pustolovnije.

Gojazni putnici plaćaju dva mesta u avionu

Gojazni putnici biće prinuđeni da plaćaju dva mesta u avionu, bar ako žele da putuju sa američkim avio-prevoznikom AirTran. Air France je prošle godine sproveo sličnu stvar, naplaćujući pored jedne karte i dodatnih 75% za drugo mesto.

Izbacuju toalet iz aviona

Najpoznatiji niskotarifni avioprevoznik na svetu "Rajaner" odlučio je da posada aviona i putnici ubuduće dele isti toalet.

Leči seksom

Ukoliko ikada budete imali psihičkih problema, a za pomoć se obratite psihoterapeutkinji Padma Devi iz Njujorka, budite spremni na seksualni odnos.

Od dobrog seksa dobila amneziju

Američki časopis "Hitna medicina" objavio je zanimljivu priču o ženi koja je zbog odličnog seksa sa suprugom potpuno zaboravila sve što joj se dogodilo u poslednjih 24 sata.