Novosadski informativni portal 021

Život

Mala istorija stidnih dlačica

Neki su ih čupkali, drugi negovali, treći su njima ulepšavali ratničke odore, a bilo je i onih koji su ih se panično bojali. Odnos prema stidnim dlačicama menjao se kroz vremena i podlegao raznim trendovima.

VIDEO: Put oko sveta za 3 minuta

Svi smo čuli za put oko sveta za 80 dana, ali novi inspirativni triling videa odvodi gledaoce u obilazak planete za nešto više od 3 minuta.

Psihološki trikovi za mršavljenje

Jeste li siti ili gladni? Želudac nam često daje pogrešan odgovor – smatra američki psiholog. Na osnovu više studija, on upozorava na zamke u ishrani i dobro i loše posuđe.

Glasna deca noćna mora na godišnjem

Glasna deca na letovanjima su noćna mora svakog putnika, čak i svojih roditelja, a u petini slučajeva očevi i majke požele da nisu napustili kuću, pokazala je studija koju je sproveo "Getvik" aerodrom u Londonu.

Zabranjen alkohol na EP u fudbalu

Poljski parlament izglasao je zabranu konzumacije alkohola na tribinama tokom Evropskog fudbaleskog prvestva koje će se sledeće godine održati u Poljskoj i Ukrajini.

Turisti u Bugarskoj izmišljaju krađe

Strani turisti u Bugarskoj masovno lažu da su postali žrtve pljački i traže nadoknadu, izjavila je za lokalne medije Elena Ivanova, predsednik Saveza hotelijera u Bugarskoj.

Seks sanjamo u 8% slučajeva

Anketa sprovedena u Kanadi u kojoj je učestvovalo više od 3.500 muškaraca i žena pokazala je da se u proseku osam odsto snova odraslih osoba odnosi na seks.

Mozak osobe na dijeti jede sam sebe

Mozak ljudi koji drže dijetu, zbog slabog unosa hranljivih materija, nakon nekog vremena počinje da "jede sam sebe", otkrili su naučnici Univerziteta "Ješiva" u Njujorku.

VIDEO: Najveći vodeni tobogan na svetu

Vodeni park u Indijani je mesto na kom se možete provozati na nekim od najvećih vodenih tobogana na svetu, a sada su najavili da će izgraditi još veći za naredno leto, i prikladno ga nazvali "Mamut".

VIDEO: Od previše flerta brže starimo

Što češće ptica droplja "flertuje" u ritualu parenja, to će joj plodnost biti sve slabija. Naučnici veruju da je isti slučaj i sa muškarcima koji se ponašaju kao Kazanove.