Novosadski informativni portal 021

Život

Koja vam je omiljena vrsta seksa?

Neki će možda reći da odličan seks podrazumeva pomeranje granica i nastranost, ali istina je da se on bazira na tenziji; dobar seks čini 90% iščekivanja i 10% samog čina.

Kućni ljubimci nam produžavaju život

Vlasnici kućnih ljubimaca su boljeg zdravstvenog stanja i srećniji su od ostalih, pokazali su rezultati američkog istraživanja objavljenog u naučnom časopisu "Žurnal of personaliti".

Žene više vole video igre od seksa

Baš kao i muškarci, žene uživaju u video igricama, a mnoge od njih radije sede za računarom i igraju omiljenu igru nego što vode ljubav s partnerom, pokazalo je nedavno istraživanje Britanaca.

Pariz grad sa najboljim imidžom

Pariz je i ove godine proglašen za najbolji grad-brend na svetu, u izboru Siti Brend Inteksa (CBI) koji meri percepciju svetskih metropola.

Filter kesice čaja pune otpadaka

Korov, paprat, komadići drveta, peršun, kamilicu, travu livadarka i ko zna šta još, a što nije navedeno na deklaraciji, nalazi se u filter kesicama čaja, utvrdili su američki srednjoškolci u istraživanju.

Dečak štapom probio vrat

Lekari su bili šokirani kada su ugledali trinaestogodišnjeg Deza Hela kome je iz vrata štrčao bambusov štap. Uprkos teškoj povredi, dečak je ostao pri svesti.

Carinik tražio oralni seks od turistkinje

Hrvatski carinik na prelazu Plovanija sa Slovenijom tražio je od jedne slovačke turistkinje oralni seks kako bi je pustio u zemlju, objavili su slovački mediji, što je portparol carine demantovao.

FOTO: Najskuplji gradovi na svetu

Na novoj "Mercerovoj" listi najskupljih svetskih gradova Luanda u Angoli je drugu godinu zaredom na prvom mestu, Tokio je zadržao drugu poziciju, a N'Djamena u Čadu je na trećem; slede Moskva i Ženeva.

Kupci seksualnih usluga skloniji kriminalu

Muškarci koji plaćaju seks su mnogo skloniji raznim vrstama kriminalnih dela, uključujući nasilje prema ženama, nego oni koji to ne čine, ukazala je jedna studija u Sjedinjenim Američkim Državama.

Strani turisti najčešće posećuju Beograd

Najveći broj turista iz inostranstva u Srbiji noći u Beogradu tako da je u prvih pet meseci u glavnom gradu noćilo 312.242 stranih gostiju, što je čak 55,2 odsto od ukupnog broja noćenja stranaca u našoj zemlji.