Život
06.09.2010.
07:55
Jedna Britanka koja je nedavno proslavila 106. rođendan, veruje da joj je dugovečnost omogućila činjenica da nikada u životu nije bila sa muškarcem.
  • ćelavac

    07.09.2010 21:33
    Ne može niko da me ubedi da time što nije okusila slasti seksa za 106 godina nije ništa propustila.Oooo, prustila baš mnoogo. Jadna, nij ni svesna.
    I ja znam jednu babu iz kraja sa gomilom mačaka. Nije svoja.
  • piplfoks

    07.09.2010 15:34
    Ni brand name-a, ni barem trunke logike. Konstantno pretpostavljaš da ima samo dve krajnosti, nešto ovakvo, i nesrećne žene koje muževi biju, a meni prebacuješ da sam sklon stereotipima. Čisto da ti pomognem ukratko, pošto si sklon/a gubljenju u raspravi: a) postoji prostor između te dve krajnosti, i to nije obavezno prosečnost, jer ljudi su retko prosečni, b)svaki život proživljen bez nalaženja ljubavi meni je tužan, a takav dugačak život je samo tužan dugo, i konačno, mada ne naročito vezano za temu, c) babe s mačkama su uglavnom lude k'o zvono - to nije stereotip, već jedna od kosmičkih mudrosti.
  • 07.09.2010 13:27
    Jbg, ja nemam izgradjen brand-name kao ti. Bas me cudi da celu stvar pokrivas stereotipima poput "najluđa baba u komšiluku od koje čitav kraj zazire". Kakav je taj kraj, šta je to za uzor, sta je ispravno, ono sto je prosecno?

    Recimo "U komsiluku omiljena domacica koju muz pivopija, kladionicar, cackaros nosa, vara i bije jos od zabavljanja"?
  • piplfoks

    07.09.2010 12:16
    Kao prvo, komentari se potpisuju, moj nik i @ nije potpis. Kao drugo, izlazi li tebi neki drugačiji tekst nego meni? Ti kažeš: 'možda je volela nekog ko je oženio drugu', a ona 'da nikada nije osećala potrebu za romantičnom ljubavi'. Meni je to vrlo tužno, baš kao što sam rekao, ni više ni manje. Da ne govorimo o tome kako si siguran/a da je žena dočekala te godine psihički zdrava. Sve to ovo gore može da opisuje savršeno uravnoteženu osobu, ali dovoljno je da njenim hobijima dodaš 'i imala je mnogo mačaka' i da sve to opisuje onu najluđu babu u komšiluku od koje čitav kraj zazire.
  • @piplfoks

    07.09.2010 09:44
    "Pa meni je tužno jer je toliko preživela a nikada nije volela"

    Ko kaže da nije volela? Možda je volela nekog ko je oženio drugu, poginuo u ratu, i nije htela da nađe bilo kakvu zamenu. Da joj je to bio problem, nešto opterećujuće, stresno, sigurno ne bi dočekala te godine psihički i fizički zdrava.

  • piplfoks

    07.09.2010 06:08
    Pa meni je tužno jer je toliko preživela a nikada nije volela, a još tužnije ako stvarno misli da ništa nije propustila. Al' najtužnije mi je što ti navodiš to drugo kao da samo te dve mogućnosti postoje.
  • 06.09.2010 15:25
    Piplfokse, ako je to stvarno bio njen izbor čemu onda empatični komentar? Misliš da bi bilo bolje da je recimo kao mlada neplanirano ostala trudna i zatim udata proživela život trpeći seks kao "bračnu dužnost" sa nekim koga uopšte nije volela? Takva je sudbina mnogih udatih žena širom sveta, i to je za prokometarisati sa "tužno" a ne ovo.
  • MarkoNS

    06.09.2010 08:39
    koga ovo zanima???
  • piplfoks

    06.09.2010 08:12
    Tužno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna