Život
28.03.2011.
07:00
Neke stvari se ne mogu kupiti novcem. Za sve ostalo, tu su kreditne kartice. U koju od tih kategorija spada seks?
  • miša

    17.06.2011 18:15
    Srbijanac i Mormoni
    Helou Srbijanac iz USA.Moram priznati da si Ti u velikom problemu.Moj predlog je da izneseš Tvoj problem na Skupštini Ujedinjenih nacija.Hey.
  • Miša

    08.05.2011 13:44
    Ne plaćam ja ništa!
    Ja lažem žene.
    Obećavam im kule i gradove, odlazak u inostranstvo i svašta nešto, jer sam i strani državljanin, i onda one, ko muve na govno, daju šta god poželim!
    I to traje dok me ne provale, ili dok meni ne dosade, a onde one mene (kao) ostavljaju, ili ih ja oteram, i opet jovo nanovo...

    Kurbinska posla, znam, ali žene su same krive, jerbo prodaju svoju cicu za pare ili za neku drugu korist.
  • Joca

    31.03.2011 09:21
    Cena
    Kako mi idu godine, sex mi je sve skuplji. Kad sam bio klinac, sexa nije bilo jer sam bio neiskusan a i nisam bas mnogo nudio. Malo posle su devojke to pocele da rade jer se i njima htelo (da probaju kako se to radi) pa ga je bilo onako sporadicno ali stvarno dzabe ili uz placeno pice ili kolace. Posle 23 sam vec morao ili da se posle sa njim zabavljam ili da uvek platim izlazak da bi dobio opet. Oko 30 sam vec morao da ili placam letovanja ili da obecam da cu je zeniti. Oko 35 sam ulazio u kombinaciju samo ako su namirisale veliku platu, nekretnine ili mogucnost odlaska u inostranstvo. Tako je i danas.
    Sex moze biti besplatan samo sa udatim i ruznim zenama, mada ni onda nije jer ume i onda puno da kosta, ako niceg drugog onda zivaca.

  • Srbijanac (USA)

    30.03.2011 18:38
    Seks je potreban Zeni i muskarcu,
    Seks je potreban Zeni i Muskarcu i onda tu nije potrebno placanje,ako su oni zaista slobodni da odluce za to.Ovde u Americi na primer seks se upotrebljava za psiholosku kontrolu jedne osobe protiv druge,i to moze da bude Muskarac ili zena.Na primer kao ja zivim u drzavi Juti USA,gde je Mormonska Crkva na vlasti i oni kontrolisu sve u ime njihove religije,kao ekonomiju,ako nisi poslusan Mormon onda ne mozes da dobijes posao,isto tako nemozes da nadjes devojku da se ozenis ili da imas seks,na primer mene su Mormoni pod uticajem ozenili sa jednom zenom iz Juzne Amerike 1989 godina i Mormoni sunjoj naredili da me kaznjava,tako ako ja nisam poslusan Mormon i ne dajem 15% od moje bruto plate Mormonskoj Crkvi onda moja zena nece imati seks sa mnom sve dok se ja ne promenim a ja se necu promeniti jer ja ne verujem u Mormonsku Crkvu i ona mi ne da seks sve od pocetka do sada,sto je vec 23godine ja zivim sa zenom i ona mi ne da seks,zakonski ja ne mogu da je silujem i ako pokusam da se razvedem onda ce mi uzeti Mormoni sve jer njihovi advokati ce pred sudom kazati da ja lazem,ali sam Bog zna da ja ne lazem i zato ja zivim sa zenom bez seksa kao kao kaludjer ali sta mogu kad Mormoni imaju silu i vlast.
  • Sedam

    28.03.2011 08:10
    ...
    Pošto je uzrok plaćanja seksa u velikoj "energetskoj ceni" koju ženski organizam plaća tokom trudnoće i porođaja, onda, ako nećemo da zatrudne, 'el onda može i za džabe ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna