Život
31.07.2011.
09:15
Skrenuti u pogrešnom pravcu u nepoznatom gradu i nije tako loše. Naime, BBC piše da je to najbolji način da se otkriju sve tajne tog mesta, oseti prava atmosfera i upozna lokalno stanovništvo.
  • ns

    01.08.2011 12:33
    slažem se za Istanbul, i od navedenih Venecija i London takođe a verovatno i Tokio, druga dva definitvno ne! fali Amsterdam na spisku!
  • gil

    01.08.2011 09:57
    bila u 3 grada od gore pomenutih. Prijateljski savet je da neplansko setanje zaobidjete u Istanbulu. Pogotovo u delu oko Kapali carsije, gde i dosta turista zalazi. Moze vam se desiti kao i meni, da zadjete u neke ulucice gde se na ulicama u kazanima kuva rucak, i gde posle 8 sati nema zena na ulici, ne turistkinja nego uopste, samo lokalnih brkatih turaka koji vas gledaju polubledo. nikako prijatan dozivljaj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna