Autor: 021.rs

Novi Sad
14.12.2016.
12:58 > 13:24
Članovi novosadskih moto klubova po 14. put organizuju akciju "Moto Deda Mraz", a dobrodošli su svi bajkeri koji tog dana žele da se provozaju motorima odeveni u odela Deda Mraza i obraduju novosadske mališane poklonima.
  • Igor

    17.12.2016 11:55
    Treba SVI da znaju! Pravi bajkeri nisu nikad i neće nikad biti politički aktivni! Ovo što tadimo radimo iz srca! Da smo akciju završili u centru opet bi neko imao loš komentar! Nemojte ljudu pluvati po nama nego probajte malo da se priključite... Imo bi ja svašta još kasti al neću!
  • Igor

    17.12.2016 11:25
    Ti Kole organizuj binu i ozvucenje za pretstavu u centru i mi dolazimo na trg! Znas samo da pljujes uzmi pa uradi nesto!
  • Novosađanin

    15.12.2016 18:09
    Zaista mi je žao kada čitam ove ružne komntare.

    Već dugo se divim ovim humanim ljudima kako iz godine u godinu voze svoje motore na niskim temperaturama.

    Zaista ne znam šta im je trebalo da ih izmanipulišu i iskoriste za promovisanje nečeg.

    Žao mi je što ih ove godine neće dočekati deca na Trgu, kao svake godine!
  • Bucke

    15.12.2016 16:00
    Mi ovo radimo preko deset godina i sa ponosom mogu da kazem da smo prvi napravili akciju u Srbiji. S obzirom da sam sve manifestacije lično ispratio, mogu pouzdano da kažem da nijedan dinar nije završio u privatnim džepovima ili ostao u klupskoj kasi, niti mog kluba a siguran sam ni kod drugih. Radimo ovo čista srca i redovno sami doprinosimo sa donacijama, iz svog džepa.
    Svako jutro kada sam krećao na akciju, razmišljao sam zašto palim motor po ovakvoj hladnoći i rizikujem da se negde ne slomim na ledu. Medjutim, to je naš način da učinimo nešto lepo i ti osmesi i sreća kod dece su jedan neopisiv osećaj zbog koga se iz godine u dodinu sve više bajkera uključuje u ovu akciju.
    Ne razumem čemu sad tolika halabuka? Otkud toliko hejtera odjednom? Krijete se iza nadimaka i optužujete nas da pravimo profit od ovoga? Da,draga milenice, bljak!
    Bucke, moto klub Otpisani
  • steva

    15.12.2016 13:14
    @Zoran Matić
    "Koliko negativnog, prosto neverovatno."

    Neko sa strane možda vidi više od vas kojima to dođe neki vid zarade i reklame
  • milenica

    15.12.2016 13:07
    Dragi "bajkeri" lepo je to sve, ali je malkice što bi rekli "bljak".Zašto samo jednostavno ne budete ljudi,motoraši,nego kopirate zapad,nekoga?"Bajkeri",zašto taj pojam?I zašto se samo spontano ne pojavite negde na ulici i podelite slatkiše,poklone,voće,šta god već,nego koristite ovaj i još par sličnih događaja za sopstvenu promociju i samo-reklamu.Budite humani iz srca a ne iz koristi i pomodarstva,ne kopirajte ostale,a pogotovo zapadnjake.Koliko humanih anonimnih ljudi postoji na svetu,avi na sva usta "mi humani".Smislite neki samo vaš "brend"-događaj.Džaba vam "humanitarnih akcija" iz "sopstvenog džepa",džaba vam davanja krvi.Od koga se perete i od čega branite? Svi znamo da to tako ne funkcioniše,tu uvek neko sebi štrpne bar malo u džep.Znamo svi da je to samo propaganda,među vama stvarno ima dobrih ljudi,ali to je mali broj,bar 90% ne bi trebalo da budu prisutni tu jer jednostavno,privatno,nisu ljudi.I gde su ostali veliki novosadski klubovi i šta je sa njima?Samo ste vi humani?Ostali ne?I zašto se ta "humanitarnost" toliko forsira u moto svetu?
  • Zoran Matić

    15.12.2016 11:04
    Koliko negativnog, prosto neverovatno. Trudimo se da napravimo nešto lepo i toliko negativnog nisam očekivao. Dugo godina pokušavamo od grada da izmolimo u centru da se postavi bina i organizuje pozorišna predstava za decu koja se okupi i nismo do sada uspeli. Prošle godine smo dobili obećanje i ništa nije urađeno do zadnjeg dana, pa smo u zadnjem trenutku dobili donaciju od Bomara i uplatili za binu i predstavu da obradujemo mališane. Ove godine u parku ima bina i biće organizovana predstava pa smo se jednostavno odlučili da se tamo zaustavimo.
    Nama je želja bila da obradujemo decu, bez zadnjih namera, ko u svemu vidi negativno, treba da se zamisli.
    A kako je to izgledalo predhodne godine možete pogledati na našem sajtu
    http://apostoli.iz.rs/akcija_dedamraz2016.html
  • neko

    14.12.2016 22:49
    komercijala
    Sister, predpostavicemo da ste stekli neku licnu korist za reklamu sadrzaja u Dunavskom parku... Eto sta ste skupili....
  • Mama

    14.12.2016 21:36
    Moja ćerka je dobilo paketić od njih kada je pre par godina ležala u Dečijoj bolnici. I sada se toga seća i često ih spomene, posebno pred Novu godinu. Na trenutak smo zaboravile svu muku i strah od bolnih terapija. Hvala vam dobri ljudi!
  • Sister

    14.12.2016 20:46
    Lepši pogled na svet
    Dođite pa vidite!
    A Vi ako mislite da deci pružamo malo, pokažite se i pružite im više!
    Lako je širiti prazne priče i loše komentare na sve što drugi rade. Uradite i Vi bar 10% od onoga što uradimo mi.
    A mi smo ponosni na našu saradnju sa drugim ljudima koji nisu zaljubljenici u dvotočkaše.

    BUDI HUMAN!!!

    PRIDRUŽI SE AKCIJI!!!

    IZMAMI OSMEH NA DEČIJA LICA!!!
  • Laki

    14.12.2016 19:25
    "Ulaznica se naplaćuje samo za klizalište.!!!!!"
    "Svi ostali sadržaji u okviru manifestacije Ledena šuma su besplatni."

    A šta će to biti besplatno?

    Kokice, sendviči, kolači,....?

    Pa ni običan led ne možete da ponudite deci!

    SRAMOTA

    A to šta ste skupili se vidi!
    "svesrdnu pomoć članova Folklornog udruženja "Veliko kolo"."
  • Sister

    14.12.2016 18:34
    Obaveštenje
    E ovako. Na početku da Vam se zahvalim što ste obratili pažnju na naše saopštenje. Kao jedan od organizatora Humanitarne akcije MOTO DEDA MRAZ dugujem objašnjenje. Ulaznica se naplaćuje samo za klizalište. Svi ostali sadržaji u okviru manifestacije Ledena šuma su besplatni. Tako da pozivam sve naše sugrađane da sa mališanima dođu 24.12. u Dunavski park nešto pre 13h. Za njih smo spremili gomilu slatkiša koje smo kupili sopstvenim sredstvima i uz svesrdnu pomoć naših prijatelja koji sponzorišu ovu akciju.

    Hvala svima i vidimo se!!!
  • anti

    14.12.2016 17:09
    haha
    Ako sam dobro razumeo, gradjani ce platiti ulaz u park (najavljeno da ce se naplacivati) da bi bajkeri mogli deliti paketice? Sa kime li su predstavnici moto klubova u dogovoru? Meni ovo mirise na dogovoreno dovlacenje gosiju na privatan projekat u parku. Strasno.....
  • Tomislava

    14.12.2016 15:50
    Kole- pogresno vidis i razumes
    Kao baka koj svoju unucad poveden svake godine da docekaju Deda Mrazove bajkere znam sa koliko radosti deca zure da stignu, da ih vide, da ih stave u krila i na motore a mi da ih sa njima slikamo. Vi sigurno niste videli sa koliko uzbudjenosti ta deco izcekuju da im svaki od deda Mrazova doda koju karamelu ili cokoladicu, ovim najmanjim da stavi u dtepic i to cvrsto stezu i zude da odnesu kuci i pokazu roditeljima sta su im dali deda Mrazovi! Istina nikada nisam uspela da vidim kako podele paketice niti koliko i to je i trebalo rasiriti na siri prostor, pa ko naide od dece u tom delu neka dobije taj zeljeni paketic. To i nema veze da li dete kod kuce ima slatkisa, bitno je da mu ih da deda Mraz i podrzavam tu akciju ma gde bila.
  • Kole

    14.12.2016 13:55
    Strašno!!!!
    "Paketići se neće klasično deliti, kao do sada, već će se Deda Mrazovi raširiti po parku i deliti slatkiše"
    A koliko će dobiti od toga što će prevariti toliko dece da dođu u Dunavski park, kod prevaranata.
    Koji krkan je dao pare da mu promovišu uzurpiranje i uništavanje prirodne oaze, simbola Novog Sada?
    Verovatno dovoljno da se posle nakrkaju i napiju.

    Nemožeš normalno ni proći kroz Dunavski park

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna