Novosadski informativni portal 021

Menu 021

O nama

Radiodifuzno preduzeće "021" About Us

021 ima istoriju, brend, rezultat i ljude i niko bolje od nas ne poznaje Novi Sad.

021 poseduje jedinstveni poslovni prostor u centru Novog Sada, radio stanicu, web portal, Radio kafe i knjižaru.

Tvrdimo da je to što imamo bolje i alternativnije od svega što postoji u našem okruženju i tvrdimo da je koncept 021 promišljeniji, da su nam radio i digitalni mediji najbolji, da su novinari i voditelji koji rade na 021 bolji, kreativniji i drugačiji od ostalih.

Radio 021...

… emituje program koji je posvećen konceptu neprihvatanja kulturnog i političkog populizma, program koji promoviše novinarstvo i izveštava o spornim političkim i društvenim temama vodeći računa o javnom interesu. Kroz zabavni program glupost dovodi do apsurda. Na taj način, radio svom programu daje jedinstven brend, karakter i snagu.

Frekvencija: 92,2 MHz

Novosadski informativni portal...

... je najuticajniji i najpopularniji novosadski medij. Odavno je izašao iz okvira lokalnog izveštavanja, a nacionalnim medijima najrelevantniji je izvor informacija iz Novog Sada i Vojvodine.

Web adresa: www.021.rs

Radio kafe...

... je prelep skriven kutak u samom srcu Novog Sad. Najatraktivniji pisci, publicisti, javne ličnosti i autori iz različitih oblasti gostuju i predstavljaju se u prostoru kafea, koji tada postaje mesto otvorene debate na važne društvene teme. U večernjim satima kafe je mesto održavanja koncerata, muzičkih i plesnih večeri, filmskih projekcija i promocija novih knjiga.

Radio kafe nudi odlične uslove za organizaciju konferencija za novinare, seminara, poslovnih koktela i drugih događaja prema željama mušterija.

Knjižara BoBo…

… je posebno koncipiran deo Radio kafea kojom su zaokružene kulturne aktivnosti koje "021" neguje u Miletićevoj 45 i gde Novosađani mogu da se druže i sa knjigom.

U ovom, specifičnom prostoru može se pronaći veliki izbor hit knjiga i ekskluzivnih izdanja, kao i kreativni pokloni za drage osobe sa ličnim stavom i dobrim ukusom.

Cenovnik Impresum Kontakt Pravila i uslovi korišćenja Pošalji vest