Novosadski informativni portal 021

Menu 021

O nama

Radiodifuzno preduzeće "021" doo Novi Sad About Us

021 je mesto gde možemo raditi minimalne popravke sveta u kojem živimo. Za nas je to puno, još ako je novinarski relevantno - super, a ako ima i neku društvenu dimenziju - još bolje.

021 ima istoriju, brend, rezultat i ljude i niko bolje od nas ne poznaje Novi Sad.

Preduzeće poseduje jedinstveni poslovni prostor u centru Novog Sada, radio stanicu, web portal, Radio café, knjižaru, Fondaciju i marketing tim. Tvrdimo da je to što imamo bolje i alternativnije od svega što postoji u našem okruženju i tvrdimo da je koncept 021 promišljeniji, da su knjige koje nudimo sjajne, da radio café ima odličnu ponudu, da su nam radio i digitalni mediji najbolji, da su novinari i voditelji koji rade na 021 bolji, kreativniji i drugačiji od ostalih.

Vizija: 021 krči put prema svojoj digitalnoj multimedijalnoj budućnosti.
Misija: Proizvodimo radio i internet program (radio streaming - web portal - mobilne platforme) i pružamo usluge radio cafe-a, knjižare, fondacije i marketinga, misleći na potpuno zadovoljstvo naše publike, mušterija, zaposlenih i lokalne zajednice.
Trajni cilj: Usavršavanje svojih proizvoda i usluga.

Marketing tim 021...

… raspolaže sopstvenim kapacitetima za audio, video i TV produkciju. Svojim partnerima obezbeđujemo produkciju i plasman komercijalnih formi na svim vrstama medija: radio stanice, TV stanice, štampani mediji, bilbordi i on-line tržišta. U ovom trenutku možemo biti partner za sve vrste kampanja koje se planiraju za realizaciju na teritoriji Vojvodine i Srbije.
Marketing 021 stvara prijatelje, a prijateljski i uspešan odnos gradi na poverenju i fer odnosu.

Radio 021...

… emituje program koji je posvećen konceptu neprihvatanja kulturnog i političkog populizma, program koji promoviše istraživačko novinarstvo i izveštava o spornim političkim i društvenim temama vodeći računa o javnom interesu. Kroz zabavni program glupost dovodi do apsurda. Na taj način, radio svom programu daje jedinstven brend, karakter i snagu.

Frekvencija: 92,2 MHz
Oblast pokrivanja: Novi Sad

www.021.rs

Danas je www.021.rs najposećeniji lokalni sajt u Srbiji iako je odavno izašao iz tih okvira i ujedno najrelevantniji izvor informacija iz Novog Sada i Vojvodine. Preko sajta se putem streaming-a emituje program Radija 021, pa su radio i sajt u neprekidnoj interakciji.

Radio kafe

Radio kafe je pristojno mesto u kom se možete opustiti uz šolju kafe i jutarnje novine u posebnoj atmosferi letnje bašte u hladovini, zimske bašte sa biljkama ili među starim radio aparatima u toplom i prirodnom ambijentu. Najatraktivniji pisci, publicisti, javne ličnosti i autori iz različitih oblasti gostuju i predstavljaju se u prostoru kafea, koji tada postaje mesto otvorene debate na važne društvene teme.

Radio kafe nudi odlične uslove za organizaciju konferencija za novinare, seminara, poslovnih koktela i drugih događaja prema željama mušterija.

U večernjim satima, Radio kafe je mesto održavanja koncerata, muzičkih i plesnih večeri, filmskih projekcija i promocija novih knjiga. Ponosni smo na to što je Radio kafe obogatio kulturnu, ugostiteljsku i turističku ponudu Novog Sada. Otvoreni smo za sve kreativne i dobre ideje svoje publike.

Knjižara BoBo…

… je posebno koncipiran deo Radio kafea kojom su zaokružene kulturne aktivnosti koje "021" neguje u Miletićevoj 45 i gde mušterije mogu da se druže i sa knjigom. U ovom, specifičnom prostoru u Novom Sadu može se pronaći veliki izbor hit knjiga i ekskluzivnih izdanja, umetnička dela slikara iz Čuruga Đorđa Kovačeva, kao i kreativni pokloni za drage osobe sa ličnim stavom i dobrim ukusom.

Cenovnik Impresum Kontakt Uslovi korišćenja Pošalji vest