Vojvodina u Istanbulu igra prvi meč četvrtfinala Čelendž kupa

Odbojkaši Vojvodine NS seme danas u Istanbulu igraju prvi meč četvrtfinala Čelendž kupa protiv Galatasaraja.
Odbojkaši Vojvodine NS seme danas u Istanbulu igraju prvi meč četvrtfinala Čelendž kupa protiv Galatasaraja.

Uloga favorita pripada turskom predstavniku, ali to mnogo ne utiče na želje i ambicije crveno-belih.

- Turski predstavnik ima sjajnu iskusnu ekipu, u kojoj su i tri stranca. Igraju odlično na domaćem terenu, ali mislim da je olakšavajuća okolnost to što je revanš u Novom Sadu. S nestrpljenjem očekujemo meč, u Istanbulu ćemo dati sve od sebe, a onda i u uzvratnoj utakmici na našem terenu - ističe šef stručnog štaba Strahinja Kozić.

- Možda je i normalno to što smo malo ispražnjeni posle svega, ali vraćamo se u ritam, dobro radimo i podižemo formu. Uostalom za ovakve mečeve se trenira, tu nikad ne manjka motiva. Takvo iskustvo uvek mnogo znači, ber obzira na ishod. To ne znači da nećemo tražiti svoju šansu, kako u Istanbulu, tako i u Novom Sadu - poručuje bloker Čedomir Stanković.

Galatasaraj je klub velike tradicije, pa iako u poslednje vreme ta ekipa nije osvajala trofeje, još uvek je u vrhu. Aktuelni tim čine iskusni igrači, ali se u isto vreme brine i o perspektivi, pa tako u timu ima i mlađih igrača, koji manje igraju.

Meč počinje u 17 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport