Besplatno punjenje mobilnih ispred Spensa

Javni solarni punjač elektronskih uređaja biće postavljen na platou ispred Spensa, a sugrađani će moći besplatno da ga koriste od 25. oktobra.

Javni solarni punjač elektronskih uređaja biće postavljen na platou ispred Spensa, a sugrađani će moći besplatno da ga koriste od 25. oktobra.

Ovu tehnološku inovaciju osmislila je grupa studenata sa Beogradskog univerziteta, a Srbiji i svetu predstavljen je u oktobru prošle godine, kada je postavljen na trgu u centru Obrenovca. Pre nekoliko dana ovaj uređaj je dobio Beograd, a sada je red došao i na Novi Sad.

Pored mobilnih telefona, kako piše Dnevnik, na "strouberi drvetu" Novosađani će besplatno moći da pune i tablet računare, muzičke plejere i fotoaparate.

  • ns

    21.10.2011 13:07
    lepo je što se radi i dodaju sadržaji ali je ružno što se uvek busamo da smo prvi i da smo mi izmislili, u svakom bogovetnom gradu evrope di sam bio imaju ova čuda a neka sam i pre deset godina još video, zašto se blamiramo!?
  • Lopov!

    21.10.2011 11:44
    Molim onoga koji je greškom uzeo moj SAMSUNG GALAXY TAB a koji sam ostavio da se puni da ga vrati jer ga je snimila kamera informatike!
  • Zvekete

    21.10.2011 06:07
    ...kolko može da razvije?!
    A koje je vreme punjenja mobilnog na ovoj skalameriji? Ako treba 2 sata da se mobil napuni, pa treba neko meni da plati da stanem tamo na zimi ili suncu i toliko da čekam! Time is money!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti