Četiri podzemna kontejnera na Trifkovićevom trgu

"Čistoća" je postavila četiri nova podzemna kontejnera za odlaganje komunalnog otpada.
"Čistoća" je postavila četiri nova podzemna kontejnera za odlaganje komunalnog otpada. Kontejneri se nalaze na Trifkovićevom trgu, i to dva kod apoteke prema Njegoševoj ulici i dva prema Miletićevoj ulici.

U septembru su u ulici Modene, kod taksi stajališta postavljena prva dva ovakva podzemna kontejnera. Novi moderni podzemni kontejneri doprinose lepšem izgledu centra Novog Sada, a otpad se odlaže kao u svim razvijenim evropskim gradovima.

U podzemnom delu kontejnera nalazi se nepropusna vreća, dok se na površini nalazi spoljno kućište kontejnera, sa otvorom za ubacivanje otpada. Odlaganjem otpada na ovaj način, više neće biti ružnih slika rasutog i ispreturanog smeća, kao ni neprijatnih mirisa. U jedan podzemni kontejner staje smeća koliko i u četiri klasična kontejnera koji se nalaze na našim ulicama ili u četrdeset klasičnih kanti za smeće koje se koriste u individualnom tipu stanovanja.

Upotreba ovih kontejnera će početi za nekoliko dana.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti