Endre Pap predsednik VANU

Akademik Endre Pap jednoglasno je izabran za predsednika Vojvođanske akademije nauka i umetnosti na jučerašnjoj 36. sednici skupštine te institucije.
Akademik Endre Pap jednoglasno je izabran za predsednika Vojvođanske akademije nauka i umetnosti na jučerašnjoj 36. sednici skupštine te institucije.

Uz Papa, na funkciju generalnog sekretara izabran je Branimir Gudurić, Jožef Salmu za sekretara Odeljenja društvenih nauka i umetnosti, kao i Srbislav Denčić za sekretara Odeljenja prirodnih i tehničkih nauka.

Na narednoj sednici koja se održava sutra biće izabrani dopisni, redovni, inostrani i počasni članovi od ukupno 33 prijavljena kandidata.

  • Vojvodina u EU, Srbija u PM

    23.07.2010 23:21
    Vojvodina Vojvođanima, Srbija Srbijancima.

  • uncutnem te

    23.07.2010 21:19
    Tvoj profesor malo skliznuo s nauke u politiku.
  • janko

    23.07.2010 05:16
    haha
    tipicna srBenda, pa iz pisanja ti se vidi koje si sorte, samo si dodao nulu (trojka + dve nule). a ono sa traktorom, pa neki su dojahali na "belim" konjima a neki dosli na traaktorima, da sole pamet vojvodjanima. pa zahvaljujuci takvoj pameti srBendi-stan je tu gde je, jos malo pa prvi na svetu (odpozadi).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti