Nova sportska hala u Novom Sadu

Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić najavio je da bi Novi Sad do početka zimske sezone trebalo da dobije savremenu sportsku dvoranu za trening vrhunskih sportista iz cele pokrajine.

Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić najavio je da bi Novi Sad do početka zimske sezone trebalo da dobije savremenu sportsku dvoranu za trening vrhunskih sportista iz cele pokrajine.

"Pokrajinska vlada učiniće sve da se do zime najkvalitenija sportska oprema ugradi u Halu 1 Novosadskog sajma, kako bi u njoj mogli da treniraju najbolji atletičari iz Vojvodine", rekao je Pajtić tokom prijema u Vladi Vojvodine u čast atletičara Dragane Tomašević, Ivane Španović i Mihaila Dudaša.

Prema Pajtićevim rečima takva dvorana, u koju bi trebalo uložiti između 100 i 150 hiljada evra na osnovu partnerstva Pokrajinske vlade i Novosadskog sajma, ipak neće biti namenjena samo vrhunskim sportistima, već i talentovanoj deci. Predlog da se ova hala pretvori u sportsku dvoranu potekao je od Gorana Obradovića, trenera Ivane Španović, koja je u više navrata isticala da se "grozi" zime, jer tada nema uslova za trening.

  • VIKI

    16.09.2011 07:19
    N,S,
    Kada će nam izmestiti kanalizaciju sa novog šetališta duž Dunava??? Sad smo već svi ugroženi "mirisima" koji se šire!!!!
  • Ljuska bez kikirikija

    15.09.2011 21:27
    Da mi gospon dame ne zamere
    J* gradjane, KOLOR JE BITAN!
  • Veljko

    15.09.2011 15:01
    Sto se svi sete 6 meseci pred izbore da nesto rade,treba izgleda uvesti sistem kao u Italiji svakih 6 meseci izbori pa bi ovi nesto i radili

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti