Nove karoserije na tri gradska autobusa

Direktor GSP-a Milan Stanivuković rekao je da su u ovo preduzeće danas stigla tri rekaroserirana autobusa i da se do kraja godine planira rekarosiranje još dva.
Direktor GSP-a Milan Stanivuković rekao je da su u ovo preduzeće danas stigla tri rekaroserirana autobusa i da se do kraja godine planira rekarosiranje još dva.

 

Kako kaže, preduzeće je nedavno svoj vozni park osvežilo i sa 16 novih "Ikarbus" autobusa pa se sada on sastoji od ukupno 257 vozila.

Stanivuković je dodao da je preduzeće ispunilo zacrtane ciljeve kao i da je za kratko vreme stalo na zdrave noge i uspelo da podigne kvalitet usluga bez povećanja cena. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, koji je danas prisustvovao obeležavanju 104. godišnjice preduzeća, najavio je skoro smanjenje cena karata prigradskog saobraćaja i cena karata za posebne kategorije stanovništva.

Podsetimo, na današnji dan pre 104 godine prvi tramvaj je krenuo ulicama Novog Sada, a 19 godina kasnije kupljena su tri autobusa koji su putnike prevozili od aerodroma na Sajlovu do Petrovaradina.

  • joca

    27.10.2015 10:27
    ................
    kakvi su ovo lazovi stali na zdrave noge a firma u katastrofalnom stanju
  • nsnn

    01.10.2015 12:45
    3 vozila rekarosirana je vest dana ? zadnji zglob je kupljen 2008, a u saobracaju je jos 5/6 komada iz 1981., al nek ste vi na 3 vozila zamenili karoseriju, to ce smanjiti guzve
  • Botovi

    01.10.2015 07:47
    Gde
    Gde su komentari? Ah da, pa niste organizovani za pozitivu, vi samo kancerogeno delujete...sramota.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti