Nove pokretne stepenice uskoro u holu Spensa

Pokretne stepenice u centralnom holu Spensa uskoro će biti zamenjene novim.
Pokretne stepenice u centralnom holu Spensa uskoro će biti zamenjene novim.

Kako navode iz ovog preduzeća, dotrajale stepenice iz 1981. godine više ne vredi popravljati, a proizvođač postojećih prestao je da radi. Stoga će se ovaj problem trajno rešiti.

"Uspešno završeni tender i izbor najboljeg proizvođača rezultiraće ugradnjom novog pokretnog stepeništa. Prva faza radova obuhvata pražnjenje lokala ispod postojećih stepenica, uklanjanje starih pokretnih stepenica i pripremu oslonca za ugradnju novog stepeništa. Ova faza trajaće od 25. do 30. marta. Druga faza podrazumeva grubu montažu novog pokretnog stepeništa, a treća, završna faza trajaće od pet do sedam dana i predstavlja fino podešavanje pokretnog stepeništa i vraćanje svih ostalih sadržaja u prvobitnu funkciju", navode iz Spensa.

Radovi bi trebalo da se završe najkasnije do 7. aprila. Kako napominju iz ovog preduzeća, radovi neće uticati na redovan rad objekta, kao ni na rad zakupaca prostora. Takođe, prolaz će tokom radova biti za upotrebu kao i do sada.

Postavljanje novih pokretnih stepenica u holu Spensa jedan je od projekata ovog preduzeća koje finansira Grad sa 10 miliona dinara.

  • Građanin

    25.03.2015 00:16
    Svaki dan sam na spensu jer tamo treniram i mogu samo da kažem da do 10 naveče gotovo nije moguće naći parking mesto na parkingu sa strane univera ali mi nikako nije jasno gde idu svi ti ljudi, kada uđete unutra ljudi sa svih stana a u onih par radnji nigde nikog. Žao mi je što je spens dogurao dovde i voleo bi da ponovo zaživi ali za to je potrebno renoviranje i to mnogo ozbiljnije renoviranje od jednih stepenica a s obzirom na finansijsku situaciju i ne plaćanje zakupaca teško da će se u skorij vreme nešto tu promeniti.
  • Anonymus

    24.03.2015 23:09
    bla bla
    Sto volim ove dezurne dusebriznike...
  • Timotije

    24.03.2015 16:12
    Za sve ove godine ne znam da li sam 3 puta video te stepenice da rade.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti