Odložena gradnja podzemne garaže ispod Riblje pijace

Izgradnja podzemne garaže na Trgu republike neće početi pre proleća.

Izgradnja podzemne garaže na Trgu republike neće početi pre proleća.

Kako piše Press, do kraja zime bi trebalo da bude završena projektna dokumentacija, za koju je iz budžeta grada izdvojeno oko 150.000 evra. Garaža na dva nivoa sa 450 parking mesta zauzimala bi prostor od Jovine gimnazije do Arhiva Vojvodine, odnosno ispod platoa na kome se nalaze Riblja pijaca i nekadašnja autobuska stanica.

Prema nekim procenama, izgradnja ove garaže koštala bi nešto više od šest miliona evra, a još se ne zna da li će čitav posao finansirati grad, privatni investitor, ili će posao biti obavljen preko javno-privatnog partnerstva.

  • Justicija

    26.11.2011 20:24
    Pa njima vise ni dve nacrtane ovce ne veruju nista!
    Sta bre kosta 150 hiljada evra!_!_!_????
    Jel su zlatom vezli taj projekat_????
  • jela

    26.11.2011 12:52
    ni ne pamtim koliko su stvari najavili za novi sad, od ove do tramvaja, podzemne zeleznice,metroa,raznih mostova.... Kad bi se barem 10 posto toga ostvarilo bilo bi divno.
  • valdii

    26.11.2011 11:48
    Sklopite vi partnerstvo sa parking servisom, imaju oni para,uzeli su oni nama i vise od sest miliona.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti