Počela popravka kolektora na Limanu

Počeli su radovi na rekonstrukciji limanskog kolektora kanalizacije.
Počeli su radovi na rekonstrukciji limanskog kolektora kanalizacije.

Radovi će biti izvedeni u dve deonice: u dužini od 105 metara kroz Jiričekovu, Dr Sime Milošević i Dr Vase Savića, i u dužnini od 242 metra od Pogona za preradu i distribuciju vode (Fabrika vode Štrand) do ulice Dr Vase Savića.

Rok za završetak radova je 60 daa, u zavisnosti od vremenskih uslova. Vrednost radova je nešto manje od 50 miliona dinara.

U sledećoj godini radovi na limanskom kolektoru biće nastavljena izgradnja kolektora od Glavne crpne stanice 1 do Narodnog fronta.

Iz oštećenog kolektora curile su otpadne vode u zaleđe izvorišta vode Štrand, što je uzrokovalo privremeno gašenje bunara izvorišta. Popravkom kolektora obezbediće se dodatnih 300 litara sirove vode u sekundi za preradu.

  • Limanac

    21.12.2011 15:40
    sto mu gromova... ja gde god da se preselim pochnu neki gradjevinski radovi... Kako bi mogao to da unovchim? ili bar da zakampujem na auto putu... mozda ga i zavrshe uskoro...
  • Ivan

    21.12.2011 10:19
    @Dragan
    Pa dođi na fax biciklom ili busom...
    Nisu se se svi rodili u kolima, zar ne?!
    Ja sam moj auto parkirao i ne pomeram ga dok ne završe sa radovima jer onda ko zna gde ću ga posle smestiti (stanujem tu na 5 metara od početka gradilišta)...
  • Dragan

    20.12.2011 21:09
    A parking?
    Auuuuu, kakav ce haos sada da nastane za parking na fakultetu...
    Vec sam video danas, mesto oko PMF-a trazio pola sata!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti