Stranke i na Kupusijadi

Neke stranke su odlučile da čak i futošku "Kupusijadu" iskoriste za predizborni marketing, pa će se među kazanima naći i pokoji političar.
Neke stranke su odlučile da čak i futošku "Kupusijadu" iskoriste za predizborni marketing, pa će se među kazanima naći i pokoji političar.

Prva se oglasila Demokratska stranka Srbije, koja će u subotu imati svoj štand na "Kupusijadi". Kako saopštava Gradski odbor ove partije, građanima će se obratiti bivša komesarka za izbeglice u vladi Vojislava Koštunice Sanda Rašković-Ivić, kao i potpredsednik ove stranke Miloš Jovanović i predsednik Gradskog odbora Borko Ilić.

Nešto pre njih, Gradski odbor Srpskog pokreta obnove organizuje performans "Futog-moja opština", koji će se održati na raskrsnici ulica Rade Kondića i Industrijske. Na performansu će učestvovati omladina Srpskog pokreta obnove, kao i predsednik Opštinskog odbora ove stranke Ljubomir Stanišić. (M.S.)

  • 29.10.2011 10:59
    spo sarma
    Ocekujem pobedu spovaca. oni su pokazali u ove tri godine da najbolje motaju.
  • 28.10.2011 20:36
    fotograf je uhvatio pravu suštinu Koštunice i Samardžića. Ona treća glavica što viri mora da je Aligrudić.Svaka čast 021 za izbor foto.
    Ukiseljeni naci Raškovićev jezik i "balvan" ideologiju treba baciti ravno na deponiju gde je inače i mesto samom DSSu.
  • Mljac

    28.10.2011 17:42
    Pih da mi presedne sarma od SPO !
    Nece moci!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti