Tomislav Bokan stekao zvanje mastera

Kako saznaje 021, direktor JP "Urbanizam" Tomislav Bokan odnedavno je stekao zvanje mastera na privatnom univerzitetu Privredna akademija.
Kako saznaje 021, direktor JP "Urbanizam" Tomislav Bokan odnedavno je stekao zvanje mastera na privatnom univerzitetu Privredna akademija.

On je odbranio rad iz teme "Finansijski fondovi", jer je to, prema njegovim rečima, tema koja ga "izuzetno zanima".

"Kada je privreda u pitanju, uvek su me interesovali fondovi, i kako oni funkcionišu", kaže Bokan za 021. Na opasku da će mnogi njegovo akademsko zvanje protumačiti kao da je izučavao ono što mu je potrebno za zloupotrebe istih, Bokan se nasmejao. "Vi znate da je budžet preduzeća kojim rukovodim jako mali. Daj bože da dođem u priliku, ali teško", kaže on.

Interensantno je da je Bokanov mentor bio profesor Milorad Bejatović, inače predsednik Nadzornog odbora u Urbanizmu, preduzeću kojem rukovodi novopečeni master.

Bokan je inače diplomirao turizmologiju i predsednik je pokreta DDD (Dinara-Drina-Dunav), a u gradsku vlast ušao je tako što je njegova tadašnja Romska demokratska stranka ušla u savez sa SPO i sa devet glasova donela naprednjacima većinu u gradskom parlamentu.

Komentari 115

  • pawlle

    04.10.2013 16:36
    zanimljivo, ovde cim dodjes na neku "znacajnu" funkciju odma ti uvale diplomu, pa bio to predsednik drzave ili neki dire.........ktor
  • 04.10.2013 13:20
    bb
    Za par godina ce biti obrazovaniji i od B.Karica komplet.
  • milana

    04.10.2013 11:29
    Čestitam
    Moje iskrene čestitke gospodinu Bokanu na master diplomi!
    Čovek poseduje izrazito znanje u sferi finansija i treba pod hitno da preuzme rukovođenje Fondom za kapitalna ulaganja.
    Živeo 100 godina!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti