Ubedljiv trijumf Bokana na izborima u Ledincima

Narodni pokret Dinara - Drina - Dunav odneo je ubedljivu pobedu na juče održanim izborima u Starim Ledincima.

Narodni pokret Dinara - Drina - Dunav odneo je ubedljivu pobedu na juče održanim izborima u Starim Ledincima.

Kako je saopštio ovaj pokret, oni su osvojili 6 od 7 mesta u Savetu i 2 od 3 mandata u Nadzornom odboru Mesne zajednice "Stari Ledinci".

- Ovakav rezultat je najbolja potvrda opredeljenosti našeg naroda za programske ciljeve Pokreta. Zadovoljstvo mi je što su stanovnici Starih Ledinaca podržali naše zalaganje za očuvanje kulture, tradicije i porodičnih vrednosti, ali i naš doprinos u rešavanju nagomilanih socijalnih, komunalnih i infrastrukturnih problema. Prioritetni zadatak u narednom periodu je da opravdamo poverenje glasača koji su nas podržali i to kroz umerenu i odmerenu socijalno-ekonomsku politiku usmerenu na poboljšanje kvaliteta života stanovnika Starih Ledinaca, ali i ostalih delova našeg Grada - naveo je predsednik Narodnog pokreta Dinara-Drina-Dunav Tomislav Bokan.

Podsetimo, ovaj pokret u Ledincima već dve godine zaredom organizuje manifestaciju "Zavičajni dani".

  • 26.01.2015 20:09
    НОСИЛА ЈЕ ЖУТУ ТРАКУ
    Па како те Џоне није срамота?Па да тим брашном поспу образ он ти не би побелео.Ти или већ имаш посао у "Водоводу"или "Урбису".Три године Бокан и његова камарила купују гласове,распродају фирме и Богу се моле.Па тог твог Бокана још су Арканови људи рекетирали док је тај био на челу материјалне комисије Савеза студената.Вређаш једну жену,питаш се ко њу...Ти никога,сем тебе тај твој балван.
  • Dragan

    26.01.2015 16:49
    Džon Wejn - Gluposti
    Koliko znam ta devojka je casna i postena, iz izuzetno fine porodice, kojoj su roditelji cisti i posteni, za razliku od Bokanovih kandidata koji imaju mrlje u dosijeu i to debele mrlje. O skoli da ne pricamo, o nacionalnoj osnovi tek.
  • 26.01.2015 16:33
    rkan - krkan
    Bokan-krkan i njegova svita zbogom pameti........

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti