Udavile se četiri divlje patke u Dunavskom parku

Od 26 divljih pataka koje su donesene u Dunavski park, četiri su se udavile prvog dana, saznaje Radio 021.
Od 26 divljih pataka, koje su pre dve nedelje donesene u jezero u Dunavskom parku, ostalo je 22, budući da su se četiri patke udavile prvog dana, saznaje Radio 021.

Pomoćnik direktora Gradskog zelenila Ivan Nožinić kaže za Novosadski informativni portal da se patke, nažalost, "nisu dobro snašle" u novom okruženju.

U pitanju su životinje koje su u Dunavski park stigle kao poklon jednog uzgajivača, a prvi utisci Novosađana vezani za nove stanovnike najpopularnijeg gradskog parka bili su veoma pozitivni.

Naredne srede jezero će biti ispražnjeno radi čišćenja, nakon čega će se vratiti najpoznatiji stanovnici, labudovi Isa i Bisa i dve njihove prošlogodišnje prinove. Labudovi do sad nisu vraćeni iz zimskog staništa jer su se čekale dodatne prognoze meteorologa oko temperature.

  • tina

    22.03.2013 19:44
    ahahhahhahahahah
    kako ste me nasmejali ahhahah :DDDDDD
  • 22.03.2013 15:50
    Da li su udavljene zenke?
    Po onome sto sam vec videla ranije, dave se zenke pataka odgajenih u zarobljenistvu, kada muzjaci uporno pokusavaju da se pare sa njima i drze im glavu pod vodom. Tako mogu udaviti zenke i u vrlo maloj kolicini vode.
  • Novosadjanin

    22.03.2013 14:38
    Novosadjanke,...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti