Useljavanje prvih studenata u studentski dom Univerziteta Edukons

Novoizgrađeni studentski dom Univerziteta Edukons u Sremskoj Kamenici, krajem meseca primiće svoje prve stanare.
Novoizgrađeni studentski dom Univerziteta Edukons u Sremskoj Kamenici, krajem meseca primiće svoje prve stanare.

Pripreme u univerzitetskom kampusu pred samo otvaranje doma su u toku, a studentske sobe su u potpunosti opremeljene nameštajem.

Dom raspolaže sa 50 prostranih jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, a svaka od njih ima krevet, radni sto, garderober i što je studentima najvažnije, ima svoje kupatilo i dobro opremljenu  kuhinju. Pozicioniran na dobroj lokaciji, studenstki dom će u punom kapacitetu moći da useli 100 studenata.

Prema rečima izvršne direktorke Univerziteta Edukons, Gordane Brljak, ovaj dom predstavlja prvi primer takve vrste kada je u pitanju privatno visoko školstvo u regiji Zapadnog Balkana.

"Trudili smo se da kroz izuzetna ulaganja u potpunosti kreiramo viši nivo studentskog standarda koji ne zadovoljava isključivo potrebe smeštaja, već pruža mogućnosti za boravak i učenje u zdravom, dinamičnom i kreativnom okruženju. Zadovoljni smo rezultatom i sa još većim zadovoljstvom očekujemo studente koji su se prijavili", kaže ona za 021.

Posebnu pogodnost predstavljaju raznovrsni prateći sadržaji koji na funkcionalan i komforan način izlaze u susret potrebama mladih ljudi. Tako je budućim stanarima na raspolaganju besplatan parking, vešernica, studentski kafe-restoran, besplatan wireless, prostorije za druženje i učenje, pošta, fotokopirnica, ali isavremeno opremljen fitnes i spa centar.

Studentski dom Univerziteta Edukons otvoren je za sve mlade ljude koji svoj studentski život planiraju da provedu u Novom Sadu, nezavisno od toga koji će fakultet upisati. Za one koji studiraju na nekom od fakulteta Univerziteta Edukons, biće odobren popust od 10 odsto na školarinu i na troškove stanovanja, a plaćanje se može realizovati u 12 mesečnih rata.

Cena boravka u domu uključuje sve režije i iznosi 130 evra mesečno.

  • NS

    07.09.2015 16:15
    Ok
    Sve je ok, al nemojte da neko izgine. Prokopajte podzemni prolaz fo faxa.
  • Titanius

    07.09.2015 11:32
    Neverovatno
    Da li je moguce da neko u ovoj drzavi misli i na studente?!?!? O.O

    Vest da se napravio studentski dom je pravo osvezenje u odnosu na Farme, Velike Bratove, Cice, Mace i ostalu ekipu...
  • Autonomaš

    07.09.2015 09:01
    Naravno da Vojvodina prva radi ovakve stvari! Cena deluje malo jače ali s obzirom na kvalitet i sadržaj, mislim da je ok.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti