Zabranjen rad pet novosadskih lokala

Zabranjen je rad pet novosadskih lokala, nakon današnje kontrole inspektora Uprave za vanredne situacije, rekao je danas načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić.
Zabranjen je rad pet novosadskih lokala, nakon današnje kontrole inspektora Uprave za vanredne situacije, rekao je danas načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić.

"To su pivnica "Gusan" u Zmaj Jovinoj 4, diskoteka "Studio" u Vuka Karadžića 5, "Baroko" na Bulevaru Mihajla Pupina 6, "Dva galeba" u Primorskoj 50 i kafe "For sale" u Zmaj Jovinoj 8", rekao je Marić.

Prema njegovim rečima, u tim objektima nije bio ispunjen minimum potrebnih uslova za bezbednost, kada je reč o zaštiti od požara. Kako je rečeno, zabrana rada je privremena dok se nedostaci ne otklone.

U Novom Sadu su, nakon pregleda 94 ugostiteljskih objekata, noćnih klubova i diskoteka, podnete 54 prekršajne prijave.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je u Srbiji do sada obavljena vanredna inspekcijska kontrola 650 objekata. "U ovoj akciji moramo biti beskompromisni i ne mogu postojati izuzeci", rekao je Dačić.

Marić je najavio da će vanredna inspekcijska kontrola ugostiteljskih objekata trajati do 4. maja, nakon čega na red dolaze dečije igraonice, vrtići, hoteli, tržni centri...

U požaru u diskoteci "Kontrast", tokom vikenda, život je izgubilo šest mladih osoba, nakon čega je naložena vanredna inspekcijska kontrola ugostiteljskih objekata u celoj Srbiji.

načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić

Komentari 149

  • Tolerantni Hitler

    10.04.2012 11:54
    Prljavi shovinizam u elitnih nam i cistokrvnih sugradana.Smesno je.Nemoj.
  • sale novosadjanin

    07.04.2012 16:06
    @faca021
    verovatno si mladji covek i rado bih ti objasnio razliku izmedju nas i njih,ali nece objaviti!
    jednostavno cu ti reci,da sa njima nemamo nista zajednicko.
    ja licno nemam nikakav kontakt sa njima posto sam se uverio kakvi su u 95 %.
    drzim se nasih vojvodjana,kao i oni svojih.
    uvek ce mo biti dva sveta !!!!
    ps-sta je to dobro doslo u vojvodinu iz bgd,mne ili bih u zadnjih 20-25 godina ??
  • Faca021

    07.04.2012 15:24
    ...
    Ne razumem ja tebe uopste. To je neka tvoja teorija verovatno. Ne slusam ni Grand ni Dugu...
    Hteo sam samo da mi neko kaze sta ima protiv dodjosa iliti izbeglica i sta ima protiv seljaka. Nisam nista od navedenog samo ne razumem sta ima protiv njih? I pun mi je kur.. tih ljubomornih mentola. Ovde je ceo zivot a od zivota nema ni kur.a. A taj isti dodjos,izblegica,polusvet itd. kako ih nazivaju,napravili su za ovih par godina vise nego oni za ceo svoj zivot. Zato su i kivni i ljubomorni. Poznajem gomilu ljudi koji su takvi a i onakvi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti