Upravnik pirotskog zatvora uhvaćen tokom seksa na radnom mestu

Upravnik pritvorske jedinice u Pirotu, Dejan Cvetković (55), suspendovn je s posla jer ga je tročlana komisija Ministrstva pravde pre nekoliko dana uhvatila tokom seksa sa ljubavnicom u kancelariji.

Cvetkovića je iznenadila kontrola i zatečen je pored radnog stola sa spuštenim pantalonama, dok je ljubavnica bila skroz gola. Odmah je suspendovan zbog teže povrede radne dužnosti i preti mu otkaz.

Izvor iz pirotskog suda ispričao je da Cvetković nije mogao da se snađe jer čuvari nisu imali vremena niti su smeli da ga obaveste o dolasku komisije.

Uprava KPZ "Niš" nije želela da komentariše slučaj, osim što je potvrđeno da je Cvetković suspendovan zbog povrede radne dužnosti i da se slučaj ispituje.

Izvor: Informer

  • Liman3

    02.02.2016 17:26
    A hocete li i njega da...
    ...nagradite s poslom u Komunalnoj policiji? Kad mozete Gasica da nagradite zasto ne bi i ovog jadnika sto ste ga prekinuli?!
  • Nena

    02.02.2016 09:19
    Dobro je da nije bio ljubavnik :D
  • pera

    02.02.2016 08:58
    verovatno nije iz dobre stranke, a treba im jos para iz budeta ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija