Predsednik opštine Žabalj napustio DS i osnovao grupu građana

Predsednik opštine Žabalj, Čedomir Božić, pokrenuo je inicijativu za osnivanje Grupe građana koju će predvoditi na narednim lokalnim izborima u toj opštini.

- Svoje političko delovanje više neću vršiti u Demokratskoj stranci, nego u lokalnoj političkoj organizaciji koju osnivam - kaže Božić dodajući da je pokret osnivan da bi sva mesta opštine imala brži i ravnomerniji razvoj.

- Takođe, podršku je pružio veliki broj privrednika ove opštine, kao i NVO sektora. Vrata ove Grupe građana biće otvorena za sve one koji ne vide sebe u različitim političkim strankama i koji žele dobro svojoj lokalnoj zajednici - ističe Božić.

Za sada je 380 građana opštine izrazilo želju da se učlani u Grupu građana. O imenu ovog žabaljskog pokreta će se izjašnjavati građanke i građani na osnivačkoj skupštini koja se očekuje u narednim danima.

Božić (31) je do marta 2014. godine bio član DS-a, kada je sa celokupnim odborom te stranke u Žablju prešao u SDS Borisa Tadića. U DS se ponovo vratio pre godinu dana.

Izvor: 021

  • Milos

    05.02.2016 10:16
    Neutralan komentar
    Poznajem Cedu jos sa fakulteta, koznih jakni i pijenja piva, on je dobar momak, i posten covek, ali se uhvatio u kolo sa nepostenima, kako ce iznivelisati, dal ce uspeti da se odrzi na vlasti, videcemo...
    Uglavnom ja mu sve najbolje zelim.
  • Gospodjincan

    05.02.2016 07:03
    Preletac
    Ne mozes biti ono sto je Djordje Djukic bio pa sve da dubis na trepavicama! Nemas tog kapaciteta. ende
  • Dosledan

    04.02.2016 19:48
    Napustio?
    Kad brod tone, neko prvi napušta?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina