Muškarci s manjim platama bolji u seksu

Poslednje istraživanje pokazalo je da su muškarci s manjim i srednjim platama emotivno dostupniji, verniji i bolji u krevetu.

Glavni aduti muškaraca sa manje novca su sreća, vernost i orgazmi. Tim se fenomenom bavio i profesor Adam Galinski sa Univerziteta Čikago koji zaključuje da će žene biti srećnije sa "siromašnijim" muškarcima pošto su oni manje licemerni u poređenju sa bogatim.

Muškarci sa srednjim primanjima ljubazniji su kada upoznaju nove ljude nego bogatiji muškarci, piše časopis Psychological Science. Kada su autori studije posmatrali snalaženje bogatih i siromašnih muškaraca u društvu novih osoba, primetili su kako je druga grupa češće kao sredstvo koristila osmeh, kontakt očima i generalno su muškarci u njoj bili raspoloženiji za razgovor.

Sa druge strane, bolja primanja dolazila su u paketu sa grubim i bahatim ponašanjem. Muškarci slabijih primanja više se socijalno angažuju jer na taj način pokušavaju da uspeju, dok su osobe boljeg statusa već na svom cilju i vrlo često smatraju da im nisu potrebna nova poznanstva.

Autor: Na dlanu

Teme

Seks
  • Агим

    08.02.2016 00:36
    Плата ми касни 8 месеци!
    061/321-** **
    Само за озбиљне девојке и жене
    ЦИМ СТОП! ГЕЈ СРОП!
  • profesor

    07.02.2016 21:59
    Jel to neko novo smanjenje plata na vidiku?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.