FOTO: Dva teška udesa kod Novog Sada, zaštitna ograda probila jedno vozilo

U dva teška udesa koji su se danas dogodili kod Novog Sada na putu ka Čeneju, povređene su četiri osobe, saznaje 021.

Prva nezgoda se dogodila oko 9 časova kada je beli "golf IV" izleteo sa puta kod nadvožnjaka. Auutomobil je izleteo sa puta i udario u zaštitnu ogradu, a udar je bio toliko snažan da je metal probio automobil.

Hitna pomoć je teško povređenog 27-godišnjeg vozača u svesnom stanju prevezla u Urgentni centar, dok su vatrogasci morali da seku savijenu zaštitnu ogradu kako bi se automobil pomerio sa puta i oslobodio saobraćaj.

Druga nezgoda se dogodila oko 11:30 časova nedaleko od prve, i tada su se direktno sudarili sivi VW "lupo" i kombi. U "polu" se nalazila tročlana porodica. Svi članovi porodice su povređeni, ali van životne opasnosti.

Kako je za 021.rs rekla portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać, muškarac star 59 godina je zadobio povrede grudnog koša, 47-godišnjakinja je zadobila povrede glave i noge, a 11-godišnji dečak povrede glave.

Vozač kombija je prošao bez povreda, iako je vozilo pretrpelo ozbiljna oštećenja i završilo na krovu kraj puta.

Autor: 021.rs/Foto: Uživo sa novosadskih ulica.

  • Rusofil_IQ0

    18.02.2016 01:39
    Kad je pljusak jedino su tad potrebne dublje sare na gumama ali ni to ne pomaze puno, ja jurcam u gradu kad nema nikog i kad je put suv i pregledan, ali kad idem iz grada vidim da nesposobni koji gmile gradim voze ko debili... gmili kad nema nikog a jurca po mraku na klizavom drumu samo zato sto zna da nema radara, totalno nesvatljivo!
  • Dejan

    15.02.2016 16:56
    !!!
    Samo treba otici kod auta i videti stanje guma, 99% bih se kladio da su stavili izlizane letnje gume ! Danas je bio plu pljusak i eto izletanja, rezultat se vidi na slikama !!!
  • Jovan

    15.02.2016 13:59
    Jurcaju po vlažnim kolovozima, ne znaju ograničenja svojih vozila, osećaju se sigurno i onda se ovakve stvari dese. Gume proklize, oni ne umeju da se snađu u situaciji i onda svi možemo samo da se pomolimo da svi ostanu živi i čitavi. Postavlja se pitanje i u kakvom su stanju ta vozila i kakve gume imaju na sebi. Život je samo jedan, ljudi treba da nauče da ga cene. Jednom ćemo svi umreti, na groblje zakasniti nećemo, ali to je jedna od situacija na koje ne treba dolaziti 15 minuta ranije...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika