VIDEO: Dadilja s odsečenom glavom deteta šetala Moskvom

Žena obučena u crno sa odsečenom glavom deteta u rukama uhapšena je kod moskovske stanice metroa "Oktjabrskoje Polje".

Kako navodi "LifeNews", žrtva je devojčica Nastasja M, a ubica je 38-godišnja dadilja Gjuljčehra Bobohulova, poreklom iz Uzbekistana, koja je čuvala ubijeno dete.

Dadilja je rekla policiji da je ubila dete jer ju je muž prevario. Ruski mediji navode da Bobohulova nije uspela da objasni kakva je veza između ubijenog deteta i njenog supruga.

Interfaks navodi da je osumnjičena bila drogirana. Bobohulova je navodno čekala da Nastasjini roditelji napuste stan sa starijim detetom, a onda je došla i ubila devojčicu i zapalila stambenu jedinicu.

Ranije u toku dana u Moskvi su se pojavile informacije da je pronađeno obezglavljeno telo deteta.

Osumnjičena je posle ubistva otišla do metro stanice "Oktjabrskoje Polje", gde ju je zaustavio policajac. Ona je izvukla odsečenu glavu deteta iz torbe i krenula da viče "Alahu Akbar", i da je ubila dete. "Ja sam terorista", vikala je žena u crnom.

Pojedini portali navode da je pretila da će se dići u vazduh, međutim policija je uspela da je savlada, nakon čega je žena počela da plače.

Oblast oko stanice je blokirana, a potvrđeno je da je nešto ranije u jednom stanu, posle požara, pronađeno obezglavljeno telo deteta. Policija je uhapšenu ženu poslala na psihijatrijsko veštačenje.

Autor: Agencije

  • u slavu razuma

    01.03.2016 20:40
    Vest je u najblažu ruku nategnuta. Ako se i jeste desilo da dadilja naudi svome štićeniku zbog toga što ju je muž prevario, ona nije terorista već luda, sa velikim "L", bez obzira da li je muslimanka ili bilo šta drugo. Snimak je takođe veoma slobodno tumačen, jer se na njemu vidi samo žena u crnom koja podiže i spušta ruku dok šeta neodređenom putanjom. Da li žena drži nešto u ruci ili ne, nije moguće videti jer je ta informacija sakrivena. Po mom mišljenju , to je mogla biti bilo koja žena na autobuskoj stanici. I poslednje, ali ne manje važno, "Alah agbar" nije teroristički povik. Taj izraz je sličnan našem "hvala Bogu". Ogromna je tragedija ako je bilo gde na svetu stradalo neko dete a isto tako je i tragedija da se ljudi huškaju jedni protiv drugih bez razloga. Utićite na novinare da ne pišu olako o teškim temama.
  • Anominus

    01.03.2016 00:46
    Upravo tako, truli zapad...
  • Marko

    29.02.2016 15:51
    Šok
    Iz Rusije su i ranije stizale vesti o incidentima sa dadiljama i mislio sam da me neće ništa više šokirati od onog snimka gde dadilja tuče krvnički dete, ali prevario sam se. Ovde neću ni da kliknem play. I šta kažete, truli zapad, je l'? Očigledno loš sistem koji ne prepoznaje na vreme problem. Ovo je psihički obolela osoba i kako je neko mogao da baš ništa ne primeti i ostavi njoj dete na čuvanje meni nije jasno. U uređenim državama ne čuva dete ko stigne nego postoje licence za takav rad i agencije. Takođe u društvima u kojima je sramota otići kod psihoterapeute ovo samo može da se očekuje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.