Ministar policije traži da bude smenjen

Crnogorski ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik manje članice vladajuće koalicije SDP-a Raško Konjević zatražio je danas od premijera Mile Đukanovića da ga razreši funkcije.
Konjević je naveo da je pokretanje njegovog razrešenja politički odgovorno, s obzirom na to da SDP nije glasala za poverenje Vladi.
 
Za razrešenje Konjevića u Skupštini Crne Gore potreban je 41 glas, dok DPS i njegovi koalicioni partneri imaju 39 mandata.
 
U crnogorskom parlamentu sinoć je, nakon trodnevne rasprave, izglasano poverenje Vladi Mila Đukanovića, koju nije podržala manja članica vladajuće koalicije SDP, a "za" je glasala opoziciona Pozitivna Crna Gora, koja je prethodno vladi i opoziciji ponudila program za prevazilaženje krize.
 
Autor: Srna/ foto: mup.gov.me

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Belorusija zabranila Dojče vele

Beloruske vlasti proglasile su danas beloruski servis nemačkog državnog medija Dojče vele ekstremističkom organizacijom i zabranile njegove aktivnosti u zemlji.