Demokrate pozvale Novosađane da podrže njihovu izbornu listu

Gradski odbor Demokratske stranke saopštio je da će na predstojećim izborima za Skupštinu Novog Sada nastupiti s listom pod nazivom "Demokratska stranka – dr Veljko Krstonošić".

Pored članova DS, na listi kandidata za odbornike biće i članovi Nove stranke, Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini i Mađarskog pokreta.

Iz ove stranke su naveli da je u sredu počelo prikupljanje potpisa podrške listi u stranačkim prostorijama u Ulici vojvođanskih brigada 24 i na Bulevaru Mihajla Pupina 28 i pozivaju simpatizere Demokratske stranke i druge građane da svojim potpisom daju podršku listi.

Potpisi će se prikupljati večeras (10. mart) do 19 časova.

Autor: 021.rs

Foto: Demokratska stranka

  • novosadjan

    11.03.2016 12:22
    cek bre pa ovi su na lokalu u koaliciji sa DDD bokanom, i dupe bi dali za 5%, mars vise , i nemoj da neko pominje nik, novosadski je reci novosadjan il gari
  • Bravo

    11.03.2016 02:34
    kapiram da cu za njih glasati....bolje to nego beli list
  • I dr

    11.03.2016 00:49
    ...
    Deeeeeemokrate...hoce da nas preeeeevareee....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti