Radikali: Fizički ćemo braniti skidanje bilborda sa Šešeljevim likom

Novosadski radikali danas su protestovali zbog uklanjanja nelegalnih bilborda po Novom Sadu, a među mnogima je i predizborni plakat SRS-a sa likom Vojislava Šešelja.

Gradski odbor Srpske radikalne stranke je naveo da bi gradska vlast trebalo odmah prekine sa ovom akcijom, jer su oni spremni da fizički brane bilborde sa likom Šešelja.

"Srpska radikalna stranka najoštrije osuđuje divljački nasrtaj vladajuće koalicije u Novom Sadu na čelu sa Srpskom naprednom strankom na najjaču opozicionu stranku predvođenu dr Vojislavom Šešeljem. Naprednjaci i njihova bratija juče rano ujutru su hitno izdali nenormalnu i bahatu direktivu, da u srpskoj Atini ne sme da osvane ni jedan bilbord sa likom predsednika Srpske radikalne stranke dr Vojislava Šešelja. Da se strah i panika u redovima naprednjaka, ali i svih onih sličnih njima, bez obzira na politički dres, nezaustavljivo širi nakon povratka dr Vojislava Šešelja, kao simbola slobodarske i ponosne Srbije odavno je jasno, a da su toliko ogrezli u svom sumanutom samoljublju govori i činjenica da su postali alergični i na samu pomisao na njegov lik", saopštavaju iz GO SRS.

Veliki broj bilborda u Novom Sadu od juče uklanjaju radnici JKP "Stan", a kako 021 saznaje, radi se o bilbordima bez dozvola za postavljanje. Među uklonjenima ima i onih koji su u zakupu političkih partija.

Autor: 021.rs

  • Blajv

    14.03.2016 15:29
    Ovi su na nivou onih besposlenih prdeža što brane murale posvećene majčici Rusiji po Detelinari. Pa da svi drugi izumru i ostalu samo glasači radikala, ne bi uzeli cenzus, jer bi polovina zalutala na putu do glasačkog mesta, a skoro svi ostali bi se uboli olovkom u oko.
  • Mastodont

    14.03.2016 09:30
    @Inge

    Kako neke budale prde gluposti, radikala ima u Novom Sadu trocifren borj, sve sa senilnim babama po domovima.
  • Маре

    11.03.2016 23:58
    Џабе кречите
    Уклонили сте Шешељеве билборде, али вас то неће спасити од политичке пропасти. Ушла вам је вода у уши назадњааци и сада је фрка. Напред радикали. Нови Сад у сигурне руке!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti