Još jedan napad na lekara Hitne pomoći

Lekara niške Hitne pomoći V.J. noćas je na radnom mestu, prvo verbalno a potom i fizički napala i lakše povredila pacijentkinja (40).

Lekar Hitne pomoći zadobio je površinsku povredu na glavi i posekotinu na ruci.

"Pacijentkinja S.A je pomoć lekara zatražila u pratnji roditelja, a doktora je napala jer nije bila zadovoljna pregledom i terapijom", kaže portparol Hitne pomoći doktor Dušan Gostović.
 
On je istakao da se incident dogodio u 2.30 sati, a samo par minuta nakon toga interventna jedinica niške policije je reagovala po pozivu zaposlenih u Hitnoj pomoći.

Ovo je već drugi napad na zaposlene u Hitnoj pomoći u Nišu u roku od pet dana. Prošle srede ekipa niške Hitne pomoći napadnuta je u selu Bubanj kraj Niša kada je rođak žene koja je izvršila samoubistvo gađao vozača tupim predmetom i udarao pesnicama po vozilu Hitne pomoći.

Inače, od početka godine učestali su napadi na zdravstvene radnike. Zbog toga od nedavno u zdravstvenim ustanovama dežuraju policijske patrole.

Autor: 021, Beta

  • @Lazar

    21.03.2016 15:45
    I @ona patetika ispod njega: zato sto su deo ovog naroda, i u tome nisu mnogo drugaciji od svojih pacijenata - bahatih, osionih, grubih, samo sto su pacijenti uz to cesto i niske inteligencije koja redovno ide uz dozu nicim izazvanog pametovanja. Recept za propast. I bice i sve gore, i to po pacijente, jer oni fini, kulturni, predani poslu medju lekarima imaju otvorena vrata u neke bolje svetove i masovno kroz njih izlaze.
  • Лука Лабан

    21.03.2016 12:47
    Е мој народићу, док се ми хватамо за гушу, у Немањиној и у Бановини све уживају од среће!!!
  • Lazar

    21.03.2016 09:46
    Ovdasnji lekari su bahati , grubi , osioni , tako da me ovaj napad nimalo ne cudi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija