Identifikovan muškarac koji se razneo bombom u beogradskoj poslastičarnici

Muškarac koji se razneo bombom u poslastičarnici "Petković" u centru Beograda je identifikovan, a reč je o Vladimiru M. (57) koji je od ranije poznat policiji kao korisnik droga.

Kako je saopštio MUP, muškarac je ušao u poslastičarnicu i aktivirao ručnu bombu u 12.38h, a prethodno isterao sve prisutne napolje.

Reč o poznatoj poslastičarnici koja je u vlasništvu bivšeg ministra kulture i savetnika premijera za kulturu, sada predsednika Zajednice muzeja nauke i tehnike Bratislava Petkovića.

Policija je saopštila da nije u pitanju teroristički akt. Muškarac je pre aktiviranja naprave rekao je radnicima i mušteriji da izađu jer "želi da se ubije".

Kako su rekli svedoci, on je oko 12.30h ušao u poslastičarnicu "Petković" čiji je vlasnik bivši ministar Bratislav Petković, pokazao bombu radnicama i jednoj mušteriji rekao im da izađu iz lokala, jer želi da se ubije.

Nepoznati muškarac je potom otišao iza glavne prostorije poslastičarnice, aktivirao eksplozivnu napravu, legao na nju, posle čega je došlo do eksplozije. N1 je objavila da je kod njega "pronađena veća količina lekova", a zasad se ne zna da li je pronađena i nekakva oproštajna poruka.

Autor: B92, Blic, N1, foto: N1
  • uf

    22.03.2016 10:06
    jel imao kredit u svajcarcima???
  • Najgore

    21.03.2016 20:50
    Nije najgore što je na vlasti najkradljivija i najkorumpiranija "ekipa" od početka višestranačkog sistema. Nije najgore što su plate, penzije, zdravstvo školstvo najgori u Evropi, a verovatno i šire. Nije najgore što nema proizvodnje, što se manijački zadužujemo. Nije najgore ni ovo beznađe u narodu koje tera ljude da se ubijaju.
    Najgore je što većina Srba želi da im bude ovako i još gore, botovi za sendvič prodaju mozak i brane ovu vlast. Dakle, ogromna većina ne želi ništa da promeni i beži u reality programe, u pilule za smirenje, u ludilo, samo da ne vidi realnost. E, to je najgore!
  • Šampita

    21.03.2016 20:36
    Žao mi čoveka!
    Al Ministar kulture ima poslastičarnicu?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija