Nik Vujičić 18. aprila na Spensu

Najpoznatiji motivacioni govornik na svetu, Nik Vujičić, održaće predavanje 18. aprila u velikoj dvorani Spensa, sa početkom u 12:30 časova.

Kako za 021 kaže Nataša Igić, ispred Studentske unije Medicinskog fakulteta, koja je jedan od organizatora, pre samog predavanja posetioci će uživati u zabavnom događaju koji za sada ostaje tajna, dok će samo predavanje biti prilagođeno mlađem uzrastu.

"Nik će držati motivaciono 45-minutno predavanje posvećeno srednjoškolcima i studentima, ali naravno, svi ostali su dobrodošli da dođu. Pošto je interesovanje veliko, događaj smo morali da pomerimo u veći prostor kao što je Spens, zbog čega će se ulaznice i naplaćivati. Sam Vujičić će predavanje održati potpuno besplatno, dok će zarađen novac otići na pokrivanje troškova organizacije a ostatak u humanitarne svrhe", rekla je ona.

Pre samog predavanja Nika Vujičića primiće i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Podsetimo, Nik Vujičić je poznati motivacioni govornik koji je rođen bez ruku i nogu. On je rođen u Australiji, a roditelji su mu poreklom iz Srbije. Njegova životna priča je ohrabrila i motivisala milione ljudi širom sveta. Njegove knjige su prevedene na mnogo jezika, a nastupi koje organizuje širom sveta, veoma su posećeni, i u ovom momentu Nik ima preko 30.000 poziva za gostovanja.

Pored Studentske unije Medicinskog fakulteta, organizatori gostovanja Nika Vujičića su još i Studentska unija Filozofskog fakulteta i Evanđelsko udruženje studenata, koji su prvi put doveli Vujičića u Novi Sad pre četiri godine. Tada je njegova poseta okupila 7.000 ljudi. Četiri godine kasnije, Nik je izrazio želju da ponovo poseti Novi Sad i održi predavanje mladima.

Karte po ceni od 250 dinara se mogu kupiti u Kampusu Univerziteta na centralnom trgu i u Pariskom magazinu, I sprat, kancelarija Poslovi za mlade svakog dana od 10 do 17 časova.

Autor: 021.rs

  • bluboki

    24.03.2016 18:51
    @Anonimus Spens i ozvucenje nije dobijeno besplatno :)
  • Organizator

    24.03.2016 16:02
    @Anonimus
    Niste dobro upućeni. Organizatori nemaju platu. Slobodno nas možete kontaktirati za sve detalje oko organizacije događaja na zvaničnoj FB stranici! Pozdrav :)
  • Anonimus

    23.03.2016 17:39
    Kolko sam upućen, spens su organizatori dobili kao i ozvučenje koje ostaje posle koncerta besplatno, organizatori primaju Plate, volonteri volontiraju, kome sad ide u humanitarne svhe i gde kupiti karte?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti