Bečej: Preminula devojka na koju je pucao nevenčani suprug

Jelena Stojkov (29) iz Bečeja, na koju je u nedelju uveče pucao nevenčani suprug Bane Jovanović zvani Safet, preminula je sinoć od posledica ranjavanja.

Ona je četiri dana bila na intenzivnoj nezi u Urgentnom centru u Novom Sadu i lekari su se borili za njen život.

Policija iz Kikinde juče popodne uhapsila je dvojicu muškaraca iz Horgoša za koje sumnja da su pomogla Jovanoviću (49) da pobegne u Mađarsku. Druge informacije policija za sada ne saopštava.

Podsetimo, Bane Jovanović iz Mola sumnjiči se da je najpre u Bečeju pucao u glavu bivšoj nevenčanoj supruzi i u njenog stanodavca Imrea Jožu (70), koji je pogođen u kuk. Potom je automobilom dojurio u Mol, gde je u Ulici Branka Radičevića 19, kako se sumnja, hicima iz pištolja usmrtio prijatelja i doskorašnjeg kompanjona u poslu Matiju Petrovića, a ranio njegovu suprugu Renatu (31), njihovog sina Petra (11) i snaju Natašu S. (23).

Safet je po informacijama izvora iz istrage, posle zločina, naoružan, iz Mola pobegao žutim "mini-morisom".

Po onome što se za sada zna, pretpostavlja se da je motiv ubistva i ranjavanja ljubomora, jer ga je nevenčana supruga pre mesec dana ostavila i preselila se u Bečej. Jovanovića, koji slovi za bogatijeg žitelja Mola, to je razbesnelo.

U kikindskoj policiji je potvrđeno da su, po nalogu ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, suspendovani rukovodioci Policijske stanice u Adi, koji su se družili sa osumnjičenim Jovanovićem - načelnik PS Zdravko Kašai, zamenik komandira Milan Brojčin, kao i šef dežurane službe PU Kikinda Momir Savić.
 
Autor: 021, Dnevnik, Blic
  • UPOK

    25.03.2016 14:29
    Ovaj smradov je imao i političku podršku.Šta mislite koliko je prekucanih automobila tako prodao?Nastavite sa suspenzijama, ali od glave ka repu, a ne obrnuto.Ima ovde na severu još mnogo krimosa sa istim aktivnostima kao i ovaj ganci, al čim osete gusto zbrišu za Austriju.
  • joca

    25.03.2016 12:36
    ostro i samo ostro
    Tako se radi sa policajcima koji su spregnuti sa kriminalom,samo nastavite.
  • ntn

    25.03.2016 12:16
    E Srbijo
    Šverceri automobila su bogatiji građani, samo u Smrdiji! Još mu policajci kompanjoni!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina