Radomir Počuča uhapšen prilikom ulaska u Srbiju?

Dobrovoljac u ukrajinskom ratu Radomir Počuča uhapšen je u nedelju prilikom ilegalnog ulaska u Srbiju.

Protiv bivšeg portparola PTJ vodi se krivični postupak, a njegovo ime je i na poternici.

Podsetimo, po okončanju borbi, Počuča je boravio u Moskvi, gde je bio tri meseca, a tamošnje vlasti nisu ga isporučile Srbiji. On je jesenas pretio i predsedniku srpsku vlade Aleksandru Vučiću poručivši mu da će "završiti kao Čaušesku".

Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal protiv Počuče pred Višim sudom u Beogradu već vodi krivični postupak po optužnom predlogu zbog pretnji Ženama u crnom upućenih preko Fejsbuka. Za njim je 27. novembra prošle godine raspisana i poternica i doneto rešenje o određivanju pritvora.

Autor: Kurir

  • akajea

    28.03.2016 23:32
    A gde je bio kad je trebalo da se ratuje za Kosovo?
  • miro

    28.03.2016 23:31
    Pa dokle ce vise ovi bolesnici da nas sramote po svetu. Takve sve pohapsiti i pravo u psihijatriju na lecenje. Nazalost ima ih toliko puno da nece biti prostora za sve.
  • zemlja nedodjija

    28.03.2016 23:29
    Od profesionalnog voditelja do obične rusko-krimske dvorske lude.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.