FOTO: Sto novih parking mesta kod Matice srpske

Kod zgrade Matice srpske danas je otvoren parking kapaciteta 100 mesta.

JKP "Parking servis" je saopštio da je parking u režimu bele zone, u kojoj sat parkiranja košta 30 dinara, a važi i dnevna karta koja košta 100 dinara.

Direktor JKP "Parking servis" Stevan Lugonja je izjavio da se nada da će ovo parkiralište koje se nalazi samo na 2-3 minuta od centra grada smanjiti paritisak na ostala parkirališta u centru, kao i na parkinge na Trgu Marije Trandafil i u Pašićevoj ulici.

- Želeli smo maksimalno da izađemo u susret građanima, pa se ovo parkiralište nalazi u režimu najjeftinije, bele zone. Ovaj parking prostor smo izgradili iz sopstvenih sredstava i radovi su koštali oko tri miliona dinara - naveo je Lugonja.

Autor: 021.rs

  • Joca

    02.02.2016 19:40
    Novi Sad, grad na parkingu!
  • Toni Parker

    02.02.2016 19:19
    Mante se
    Ljudi stvarno ste smesni. Vama je lakse da taj prostor bude neosvetljen i leglo narkomana i.....a u centru ce uskoro biti zgrada pa ce vam i taj tucanik nedostajati. Stvari se ne mogu raditi mimo gradskih planova a tucanik je privremenog tipa i jedino moguce resenje. Uostalom na biciklove pa cete bistrije gledati na stvari.
  • Nada

    02.02.2016 15:59
    Остадох без текста! Да ли је могуће да је овај глиб коштао толике паре. Није ми јасно како тако нешто скрнаво у центру града може да буде "отворено" и да се на сва звона пише о томе, а да није ни очишћено!!!! Прошетајте па ћете видети! Тамо је с једне стране отпад!!! Ужас!!!
    А Матице српске ми је ЖАО!!!! Паде на веома ниске гране. Од старог угледа ни трага!!! Е јадна ли си Матице и Библиотеко!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.