Draganu Amidžiću i krivična prijava

Protiv novosadskog biznismena Dragana Amidžića (50) koji je vozeći neregistrovani tegljač guseničar oštetio kolovoz i zaštitnu ogradu policija će napisati i krivičnu prijavu.
Protiv novosadskog biznismena Dragana Amidžića (50) koji je vozeći neregistrovani tegljač guseničar oštetio kolovoz i zaštitnu ogradu na Mišeluku i u Sremskoj Kamenici, pored već podnete prekršajne, policija će napisati i krivičnu prijavu.

Nadležno tužilaštvo je ustanovilo da je osim prekršaja, vozeći ovo vojno vozilo koje je u privatnom vlasništvu, Amidžić počinio i krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari.

S obzirom na činjenicu da su u ovom slučaju oštećeni kolovoz i zaštitna ograda, dakle, državna svojina, policija će ga goniti po službenoj dužnosti. Za ovo krivično delo predviđena kazna zavisi od procene štete koja tek treba da se utvrdi.

Dragan Amidžić, poznatiji kao Amidža, u novosadskoj javnosti je prepoznatljiv i po čestim letovima u svom privatnom avionu "Galeb G2" iznad grada. Direktorat za civilno vazduhoplovstvo mu je pre dve godine izrekao određene "korektivne mere" na osnovu prijava građana zbog rizičnih letova.

  • xxxxx

    24.02.2014 10:49
    Bahatost
    Samo vi pisite , lik je dobro naoruzan kada bi se uradila provera Novosadjani bi se iznenadili koliko Amidza ima oruzija.Ko li mu dade toliko dozvola.A pre 15-20 god imao je i dve pucnjave ranio dva coveka i nikom nista .To je Drzava i Pravosudje.
  • 21.02.2014 20:11
    @"Zolja"
    1) vozilo nije vojno, već privatno
    2) bio je priveden. sud nije smatrao za shodno da odredi meru pritvora.
  • mrva

    21.02.2014 20:04
    od ovog "biznismen" bilo bi smesnije samo da su napisali "gospodin"

    gospoda i biznismeni davno ne postoje u Srbiji;
    sto Ljubisa Rajic napisa u jednom starijem tekstu: "malogradjani sakriveni ispod sesira..."
    ja to ovako, palo mi na pamet.. elem, vecina danas se ni ne prikriva - zasto bi - tu su na svom

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti