Egzit i Viber lansirali stikere na srpskom, engleskom i ruskom

Egzit festival je u saradnji sa Viberom, jednom od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka sa više od 754 miliona jedinstvenih korisnika širom sveta, objavio paket Viber stikera na čak tri jezika - srpskom, engleskom i ruskom.

Stikeri su objavljeni na rođendan Exita 29. juna i dostupni su na svim tržištima širom sveta, što ih čini jedinstvenim paketom iz Srbije.

Egzit i Sea Dance su time postali prvi među vodećim svetskim festivalima koji imaju svoj paket stikera na Viberu, i milioni njegovih korisnika širom sveta će od sada moći da razmenjuju ovaj posebno zabavan i zanimljiv sadržaj tokom cele godine. Za dizajn stikera pobrinula se pobednica globalnog konkursa "My EXIT Adventure" Tanja Zajceva iz Moskve, koja je osvojila novčanu nagradu od 3.000 dolara i putovanje na EXIT Avanturu za dvoje uz VIP pristup bekstejdž zonama u kojima će se naći neke od najvećih zvezda svetske muzičke scene.

Cilj "EXIT Adventure" stikera je da izraze festivalski način života i univerzalnim jezikom povežu mlade iz celog sveta. Ovi stikeri će obožavaocima Festivala dodatno približiti jedinstven koncept festivalskog letovanja, uz dva međunarodno priznata i nagrađivana festivala, na dve spektakularne lokacije u dve susedne zemlje.

 Pratite sve važne informacije o Egzit avanturi

I pre nego što krenete na Exit avanturu, možete imati insajderski pristup najnovijim informacijama prateći javni čet Exit avanture na Viberu. Izvođači na Exit avanturi će gostovati na javnom četu kako bi odgovarali na pitanja učesnika; direktan materijal sa festival biće dostupan, kao i sadržaj sa ostalih manifestacija, žurki, i konferencija u međuvremenu. Nastavite sa praćenjem javnog četa na http://viber.com/exit.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit

EXIT izglasan u top 10 festivala sveta

Jedan od vodećih svetskih muzičkih medija DJ Mag objavio je rezultate glasanja publike širom sveta za 100 najboljih muzičkih festivala, a EXIT se na ovoj listi našao među 10 najboljih.