Menu 021

Exit pokreće novi festival u Hrvatskoj

Exit tim je najavio da će sledeće godine spojiti četiri festivala u regionu u jedinstveno "Exit Leto ljubavi 2017".
Zabava 14.12.2016. | 13:27 > 14:46
Prvi u nizu festivala je Sea Star, novi festival u Istri koji će se 26. i 27. maja održati u turističkom kompleksu Umaga - Stella Maris. Već je poznat deo programa glavne bine koji prve noći predvodi "The Prodigy" u okviru svoje turneje, a potvrđen je i nastup Dubioze kolektiva, kao i benda Urban&4. 
 
Novi festival predstaviće nekoliko desetina najznačajnijih imena svetske i regionalne muzičke scene na šest različitih bina, a pored dva glavna festivalska dana posetioce očekuje i velika žurka zagrevanja u četvrtak, 25. maja, kao i žurka za one najizdržljivije u nedelju, 27. maja.
 
Sledeći festival u nizu, rumunski Revolution festival, otvoriće svoje kapije 2. i 3. juna i kao i prethodnih godina predstaviti muzičare iz celog sveta, a prve najave izvođača očekuju se posle praznika.
 
Odmah nakon Exit festivala koji se održava od 6. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, Exit Avantura se kao i prethodnih godina nastavlja uz četvrto izdanje Sea Dance festivala koje će se iduće godine održati od 13. do 15. jula. Novo izdanje doneće brojne inovacije u produkciji i promociji, a Exit tim je za iduću godinu udružio snage sa vodećim producenatima sa Ibice i Velike Britanije zaslužnim za festivale kao što su malteški Annie Mac presents Lost and Found, Hideout na Zrću, britanski Parklife i The Warehouse Project u Mančesteru. U Budvu dolazi i deo tima Kendal Callinga koji je upravo proglašen za jedan od najboljih britanskih festivala u kategoriji do 40.000 posetilaca. 

Tokom predstojećih praznika, u akciji "1 karta = 4 festivala", svi kupci ulaznice za Exit festival dobiće na poklon i ulaznice za preostala tri festivala Exit Leta ljubavi 2017, za Sea Star festival u Hrvatskoj, Revolution Festival u Rumuniji, te Sea Dance festival u Crnoj Gori. Broj ulaznica u ovoj akciji je ograničen, a svi kupci svoje Exit ulaznice moći će lako da registruju od 1. do 28. februara na sajtu www.exitfest.org.

Autor: 021.rs
Cenovnik Impresum Kontakt Uslovi korišćenja Pošalji vest