Menu 021

Jason Derulo i Róisín Murphy na ovogodišnjem Exitu

Jason Derulo i Róisín Murphy nastupiće na ovogodišnjem Exitu, koji će se od 6. do 9. jula održati na Petrovaradinskoj tvrđavi.
Zabava 27.04.2017. | 13:31
Jason Derulo i Róisín Murphy na ovogodišnjem Exitu
Foto: 021.rs
Jason Derulo će nastupiti 8. jula na glavnoj festivalskoj bini. Sa č11 platinastih singlova prodatih u preko 50 miliona primeraka, Derulo je danas u najužem krugu vodećih svetskih muzičkih zvezda. Na dugačkom spisku zvezda sa kojima je sarađivao nalaze se i Stevie Wonder, Snoop Dogg, Jennifer Lopez, Hardwell, Pitbull, 2 Chainz, Tyga, Timbaland i brojni drugi. Njegove samostalne turneje izgradile su Derulov današnji prvoklasan šou nastup, a pored nesvakidašnjeg talenta za pisanje i pevanje, Derulo je i vrhunski plesač.
 
Pevačica grupe Moloko Róisín Murphy ima brojne hitove, a publika je iznad svega ceni po snažnoj umetničkoj poruci koju najbolje prenosi uživo sa bendom. Njeni upečatljivi nastupi redom su osvojili vodeće svetske festivale, a Róisín se na Exit se vraća nakon što je 2003. godine na njemu proslavila svoj rođendan. Zajedno sa Molokom, Róisín Murphy važi za jednu od ključnih figura muzičke scene kasnih 90-ih. Paralelno je započela i solo karijeru, a njena dva albuma "Ruby Blue" i "Overpowered", etablirali su je kao ikonu moderne pop kulture. Baš kao i na sceni, Roisin se graciozno kreće među različitim muzičkim žanrovima, ali i ulogama pevačice, producenta, dizajnerke, modela i glumice. 
 
 
Nakon praznika, u petak, 5. maja stiže "4+1" akcija u kojoj društvo uz četiri kupljene, petu ulaznicu za Exit dobija na poklon. Ulaznice za Exit prodaju se po novoj promo ceni od 6.990 dinara. U Srbiji se prodaju u mreži Gigstix.com i u svim knjižarama Vulkan, te putem sajta www.exitfest.org. U prodaji su i VIP Gold ulaznice po ceni od 30.000 dinara, te VIP GOLD Dance Arena po ceni od 18.500 dinara, kao i paketi koji obuhvataju ulaznicu, prevoz i smeštaj dostupni putem zvanične turističke agencije Exit festivala, Exit Trip. Exit tim ove godine spojiće četiri festivala u Hrvatskoj, Rumuniji, Srbiji i Crnoj Gori u veliko Exit Leto ljubavi 2017. 
 
Get EXITed spektakl i svojevrsni "Day Zero" na tvrđavi, ove godine biće uz Kilerse 5. jula, nakon čega sledi Exit festival od 6. do 9. jula na kojem će nastupiti i Liam Gallagher, Years & Years, Rag'n'Bone Man, Jake Bugg, Paul Kalkbrenner, Hardwell, Solomun b2b Dixon, Jamie Jones, Black Coffee, Hot Since 82, Duke Dumont, Robin Schulz, Alan Walker, Lost Frequencies, Noisia, Foreign Beggars, Princess Nokia, Discharge, The Damned, Black Dahlia Murder, Recondite, Dax J, Function, Antigone b2b Francois X i brojni drugi.
Autor: 021.rs
Cenovnik Impresum Kontakt Uslovi korišćenja Pošalji vest