Networking day "Posluj digitalno, posluj uspešno" 22. marta u Beogradu

Deveti po redu Networking day – Poslovni susreti, sa temom "Posluj digitalno, posluj uspešno", održaće se u sredu, 22. marta sa početkom u 18 časova u Azzaro red club restoranu, na Bulevaru Milutina Milankovića 136a u Beogradu.
Sve zainteresovane očekuju zanimljiva nova poznanstva, mnogo korisnih informacija, uz veoma aktuelnu temu i goste.
 
Panelisti će biti:
 
- Lazar Bošković, vlasnik pr agencije Agitprop, Beograd, pr i marketing savetnik, scenarista Indexovog radio pozorišta, satiričar, pisac, kreativac i preduzetnik duže od 20 godina.
 
- Nađa Jokanović, suosnivač i direktorka marketing i prodaje popularnog online portala, Wannabe Magazine, višestruka preduzetnica  i prava "lady" domaćeg preduzetništva. 
- Srećko Šekeljić, ekspert za digitalni marketing i komunikacije Societe Generale banke sa prisutnima će podeliti primere dobre prakse o korišćenju digitalnog marketinga i onlajn komunikacija u pokretanju i vođenju biznisa. 
- Petar Donić, suosnivač mlade agencije za digitalni marketing, Evoke, Beograd, koja je za svojih samo godinu dana postojanja postigla značajne reference i ozbiljne klijente. On će govoriti o tome 
kako se može posati preduzetnik danas i koju vrstu energije i motivacije poseduju pripadnici "millennials" generacije. 
 
Nakon događaja, sledi produženi networking kroz OneClick aplikaciju, za sve one koji se nisu tokom večeri upoznali. Zato je važno i da svi, nakon ulaznice, popunite formular Networking day posetioci OVDE. Ulaznica je 1000 dinara uz jedno piće gratis. Dostupne su na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online. 
 
Networking day je koncept poslovnih susreta privrednika i preduzetnika širom Srbije u cilju proširenja znanja, razmene ideja, iskustava, povezivanja i motivacije.
 
Namenjen je svima zainteresovanima za poslovne teme: preduzetnicima, privrednicima, menadžerima i onima koji planiraju pokretanje svog posla. 
 
Više informacija na www.networkingday.rs

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija