DDOR osiguranje na Sajmu automobila do 28. marta

DDOR osiguranje je tradicionalno generalni sponzor Sajma automobila, koji se u Beogradu održava od 22. do 28. marta.
Otvarajući ovu manifestaciju, predsednik Izvršnog odbora Đorđo Markeđani istakao je važnost bezbednosti u saobraćaju, ali i to, da je cilj uloge osiguravača da obezbedi i uživanje u lepoj vožnji. "Automobili su za nas veoma bitni i zato smo i danas ovde, da počnemo da gledamo u budućnost. Sajam automobila smatramo podstrekom za domaću autoindustriju. Sa sigurnošću možemo da kažemo da je DDOR osiguranje i u vrhu onih koji u Srbiji investiraju u bezbednost učesnika u saobraćaju", rekao je Markeđani.
 
Na štandovima u Hali 1 i u prolazu između Hala 1 i 4, organizovaće brojne promotivne i prodajne aktivnosti.
 
Za sve posetioce, obezbedili su specijalne i vredne popuste:
 
1. do 50% popusta na KASKO osiguranje;
2. 30% popusta na  osiguranje Pomoć na putu, sa jednogodišnjim trajanjem;
3. Poklon vaučer u vrednosti  500 rsd, za ugovaranje novog osiguranja u DDOR-u;
4. Uz ugovoreno životno osiguranje, poklon - intenzivni trening bezbedne vožnje u NAVAK-u.
 
Do 25. marta UNIPOL SAI (CUBO), promovišu zanimljiv simulator pod nazivom "Under drugs effects", koji osobi koja ga testira, posredstvom specijalnih naočara pruža iskustvo, poput realnog, u smislu upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola/droga. Simulacije će biti organizovane u sajamskom prolazu ka hali 4.
 
Na štandu DDOR-a, svoje promotivne akcije približiće posetiocima kroz zabavne aktivacije Cinemagraph. Najuspešniji će dobiti poklon (kacige za bicikl, ranci, kabanice…). Pored navedenog, svi posetioci će biti u mogućnosti da u atrijumu Beogradskog sajma oprobaju svoje veštine u vožnji automobila budućnosti i uživaju u toku svih dana trajanja sajma.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Mali: Od 1. maja jeftiniji gas za privredu

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je jedan od najvažnijih rezultata upravo završene Misije MMF postignuta saglasnost u vezi sa promenom metodologije obračuna cene gasa za privredu.