Uprkos najavama, Hard Rock Cafe i dalje ne stiže u Beograd

Ni dve godine nakon najave otvaranja poznatog svetskog lanca restorana Hard Rock Cafe u Beogradu, to se nije desilo.
Uprkos najavama, Hard Rock Cafe i dalje ne stiže u Beograd
Foto: Pixabay
Razlog je nedostatak adekvatnog prostora u centru srpske prestonice, saopšteno je crnogorskom portalu Investitor iz kompanije koja je vlasnik franšize Hard Rock Cafea za region.
 
"Intenzivno tragamo za lokacijom u centru Beograda. Ono što je naizgled odgovaralo standardima Hard Rock Cafea u užem centru bilo je pod vlasničkim sporom, a stav kompanije je da nipošto ne ulazi u aranžmane koji imaju bilo koju vrstu opretećenja", rekli su nezvanično portalu Investitor iz kompanije koja poseduje franšizu ovog poznatog svetskog lanca restorana, hotela i kazina, a prenosi Bizlife.
 
Kako prenosi portal BizLife, sagovornik Investitora sa tržišta nekretnina u Beogradu, koji je bio uključen u potragu odgovarajuće lokacije, kaže da su vlasnici nekih lokacija bili, moguće, povezani i sa organizovanim kriminalom, zbog čega su i one isključene iz daljeg razmatranja.
 
Krajem 2016. godine neki mediji su javili da će Hard Rock Cafe Beograd biti izgrađen u Obilićevom vencu, gde je nekada bio restoran Vapiano, ali se to nije desilo.
 
Prvi Hard Rock Cafe u regionu otvoren je u Podgorici u februaru 2015. godine.
 
Vlasnik franšize za Hard Rock Cafea za region jugoistočne Evrope je ADFG iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija