FOTO: Kraft Team - pravo mesto za one kojima trebaju pravi majstori

Svako ko je ikad morao da radi neke popravke u kući zna koliko proces nalaženja dobrog, kvalitetnog majstora može biti stresan, no na tržištu Srbije pojavio se portal Kraft Team - jedinstven način da do veštih ruku zanatlija dođete lako, brzo i uz što manje troškova.
Iako tek lansiran, portal Kraft Team je već uspeo da pomogne porodici Jovanović iz Kragujevca da u što kraćem roku, na što jednostavniji način dođu do pouzdanog, proverenog majstora. Kako je za 021 rekla Aleksandra Jovanović, njoj i njenom mužu Igoru hitno su bili potrebni majstori za renoviranje kuće, ali u početku nisu imali sreće sa pronalaženjem nekog slobodnog.
 
"Zvali smo više lokalnih majstora i uglavnom smo morali da čekamo njihov slobodan termin, što bi, da smo prihvatili, značilo da ne možemo na odmor ove godine. I zato sam rešila da postavimo oglas na sajtu Kraft Team. Čisto dok čekamo, da vidimo koje su cene i da li neko može da izvede radove... Moram da priznam da me je iznenadilo koliko je sve jednostavno i pregledno. Ponude koje smo dobili razlikovale su se jedna od druge, pa smo mogli lepo sve da pregledamo i odaberemo baš ono što nam odgovara", kaže Aleksandra ne krijući oduševljenje što je zapravo ceo postupak veoma lak.
 
 
Kako je navela, za ono za šta bi inače morala da "cima" majstora, sada su se majstori nudili njima, i sve što je bilo potrebno je da odaberu onog koji im je delovao kao najbolji i najpogodniji za posao koji im je trebao.
 
"Bukvalno jedan klik i prihvatili smo. Znači, za nekoliko minuta nam se javio izvođač. I evo, već nekoliko dana imamo majstore u kući. Uštedeli smo i vreme i novac, a ja sam uštedela i živce jer lokalni majstori znaju da nemate mnogo izbora i onda im niste prioritet. Javilo nam se sedam izvođača sa ponudama za renoviranje, i evo radi se, za sada smo zadovoljni, radovi su u toku", ističe Aleksandra, i dodaje da je naročito važno to što je i prijavljivanje na sajt bilo potpuno besplatno i lako
 
"Nešto novo kod nas, pozitivno sam iznenađen. Svakako, ako odlučimo još nešto da menjamo ili renoviramo, znamo gde ćemo prvo tražiti majstore", dodaje njen suprug Igor
 
Kako do majstora ili mušterije na portalu "Kraft Team"?
 
Portal Kraft Team namenjen je za lako i brzo nalaženje majstora odnosno firme koja će po najboljoj ceni i u najbržem mogućem roku uraditi radove koje su nekome potrebni, bilo da je u pitanju krečenje zidova, hoblovanje parketa, zidarski radovi, postavljanje crepova...
 
 
Svako kome je potrebna neka usluga besplatno i potpuno neograničeno, iz udobnosti svoje fotelje i nekoliko klikova mišem računara, može da napravi profil na portalu Kraft Team. Potom sastavlja opis posla za koji traži majstora odnosno firmu, a što je opis detaljniji i precizniji, veće su šanse da čim pre dođe do idealnog majstora. Naravno, uvek je dobro fotografisati objekat na kojem će biti izvođeni radovi, kako bi majstori koji žele da se prijave za posao mogli da naprave što bolju procenu. 
 
Potom će korisnik kojem su potrebne određene zanatske usluge dobiti ponude od više različitih firmi, sa različitim cenama, i korisnik treba samo da odabere ponudu koja mu se najviše dopada, odnosno onu za koju smatra da najviše odgovara njegovim potrebama. I voila! Nema trošenja vremena i živaca, niti nepredviđenih troškova. 
 
Portal Kraft Team je prilika za majstore odnosno zanatske firme da se reklamiraju i pročuju, jer je svaka pozitivna ocena i preporuka zadovoljne mušterije reklama za buduće poslove i saradnju, i kompanijama će omogućiti da se za njih daleko čuje. Firme imaju gratis test period od 30 dana plus savete i podršku administratora portala. U slučaju da kompanija ne sklopi ni jedan posao, Kraft Team ne samo da će joj pružiti korisne savete i podršku, već će ta firma dobiti još 20 dana gratis jer Kraft Team želi da svi budu zadovoljni - i korisnici i firme. 
 
 
Firme zainteresovane za posao mogu da postave pitanja korisniku, kako bi svoju ponudu što bolje pripremili i maksimalno zadovoljili kriterijume svojih budućih mušterija. 
 
O pozitivnim iskustvima još jedne porodice i jednog arhitekte, kao i o iskustvima drugih zadovoljnih korisnika, čitajte na portalu Kraft Team, a možete ih pratiti i preko društvenih mreža. Takođe, redovno pratite portal Kraft Team, jer ekipa koja stoji iza sajta ima velike planove i brojna iznenađenja, među kojima je i još kompleksnija platforma Kraft Team Premium

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija