Direktor Fijata za Evropu podneo ostavku

Kompanija "FIAT - Krajsler automobili" (FCA) je objavila da je njen izvršni direktor zadužen za poslovanje u Evropi i na Bliskom istoku Alfredo Altavila podneo ostavku posle povlačenja generalnog direktora Serđa Markjonea zbog bolesti.
Direktor Fijata za Evropu podneo ostavku
Foto: Pixabay
Altavila je ostavku podneo u ponedeljak, dva dana pošto je Upravni odbor postavio čelnika "Džipa" (Jeep) Majka Menlija da zameni 66-godišnjeg Markjonea na mestu glavnog izvršnog direktora.
 
Altavila (54) važio je za jednog od glavnih kandidata za taj posao, a imao je ključnu ulogu u pregovorima Fijata o kupovini "Kraslera".
 
Poslove Altavile će privremeno obavljati novi generalni direktor Menli. Akcije u FCA su opale za tri odsto na vest o odlasku Markjonea.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija